mrkile wrote:
jos jedno pitanje… kad idem u music/album cover prikazuje mi neke albume po nekoliko puta tj. onoliko puta koliko imam ‘album artista’... Da li je neophodno da u mp3 tag izbrisem album artista i ostavim samo album i artist da mi se to ne bi desavalo ili postoji mogucnost da to ne menjam a da mi se prikazuje po jedan artwork na svakom albumu?:dry:
Pa album artist bi ti bio po nekoj hijerarhiji iznad artista
recimo da je album artist Deep Dish
i ti onda imas njihov album
ali autori pesama mogu naprimer da budu Deep Dish featuring Moloko (npr); tj da su tu odredjenu pesmu oni napravili zajedno sa moloko,ali je na njihovom albumu
I da ti sve stoji po artistu,ti bi posebno imao artist npr deep dish, a posebno deep dish ft. moloko…sto bi dovelo do konfuzije…zato ja sve organizujem po alb. artistu…volim da imam organizovanu muziku 😊
Ja ti preporucujem da u album artist stavis ime izvodjaca tog albuma…umesto da stoji nista, i trebalo bi da ti stoji lepo
PS.
Da li neko zna da li na iPod Touchu mogu da postavim muziki da ide po album artistu,pa kad izaberem,da pokaze albume…
posto mogu da postavim artist,ali imam dosta kompilacija,pa kad prebacim npr. neku kompilaciju drum n bass-a (koja mi u iTunes stoji pod zajednickim album artistom,ali sa razlicitim artistima) posebno mi pokazuje artiste,a ne album artiste…
a ako napravim plejlistu sa odredjenim album artistom,kad je otvorim na ipodu nemam albume,nego samo sve pesme poredjane po imenu
hvala 😊
Post edited by: Kolja, at: 2010/10/08 21:39
Post edited by: Kolja, at: 2010/10/08 21:42