Kapetan wrote:
@cocoa
Nisu im neke usluge bas jeftine ali reci mi kako si zadovoljan i da li si imao ikad nekih problema?
Bas trazim pouzdan nacin da kupujem preko neta ali da sto manje koristim svoju karticu na kojoj mi je sve. Ovo mi se cini kao ok resenje,sto ti kazes kao Englez si.
Plaćao sam Entropay-om svašta, od softvera, kompjutera, preko držača za olovke do iznajmljene gajbe u Budimpešti. Nešto od toga je išlo preko PayPal-a, nešto preko tog njihovog plastičnog MasterCarda, nešto preko njihovih virtuelnih Visa (dobiješ broj Visa kartice, možeš da imaš više od jedne, ime na kartici je uvek ENTROPAY USER, nikada tvoje pravo ime, osim ako ti ne želiš da staviš pravo)...
Jedini problem koji sam u svemu tome imao je sa našom bankom - probao da prebacim par stotina eura sa Sosijete Ženeral računa na Entropay i odmah su me zvali da provere da li sam baš to hteo..!!?!? More marš... Inače, uplata preko PP je sasvim lepo radila - pare stigle na Entropay račun. Pravi račun, jedino što za razliku od ovih domaćih mafijaških lopuža i razbojnika kojima je neko dozvolio da se zovu banke - zaista i radi.
Ali da ne bude da samo trolujem - QVoucher je zaista trenutno najjednostavniji (mada možda nije najjeftiniji) načn za korišćenje američkog ITunes-a i svih njegovih usluga iz Srbije.