Kako biti siguran,hitno
Posted: 15 October 2010 10:39 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  17
Joined  2010-08-15

idem sutra da uzmem ne raspakovan ipod nano 5g 8gb…

Postoji li nacin da budem siguran da uredjaj radi u potpunosti? sta se pokazuje kada se prvi put ukljuci? ima li neke muzike faricki u njemu?

Sutra rano idem,ako neko do data ima neki predlog za proveru funkcija,zahvalan sam mu do neba:)

Profile

Posted: 16 October 2010 01:33 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

Pa ako je nerasoakovan, nema razloga za paniku. Jedno je sigurno, da je cackan sigurno bi primetio jer ja koliko god sam se nekad trudio da sve izgleda fabricki nije bilo uspeshno…

Koliko se secam, na mom 3g svojevremeno nije bilo muzike nikakve… A imprilikom prvog paljenja mislim da ide krstak setup ali beshe to davno pa nemoj da me drzish za rec.

P.S. Sad mi pade na pamet da probash na yt ono iPod unboxing i slicno…

Profile

Posted: 16 October 2010 01:41 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  136
Joined  2010-08-28

Imam ja 4g. Da prvo ide setup jezika, vremena itd. ali pre svega jabucica neko vreme stoji. Tako ces 100% da znas da si prvi koji je upalio ‘malo cudo’. Nema muzike na njemu i kad ga prikacis pitace da ga registrujes na svoj mail i ime i to je to. 😉

Signature 

▲ iPod Touch 2nd generation
▲ iPod nano 4th generation silver
▲ Apple Mighty mouse

Profile

Posted: 17 October 2010 10:43 PM   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-08-15

hvala svima:) nov je bio,nisam ga mnogo platio,10k,pa sam zato bio malo skeptican…

ALI,prepadoh se ziv kad sam dosao kuci…napunim bateriju i ukljucm sluske kad ono prekida signal cas radi cas ne radi…

kad ono ja idiot nisam do kraja ugurao sluske,zadnjih 2-3mm,stoji lepo ali prekida:pinch:

gadget je bruka koliko je dobar,mnogo mi zao sto ga poklanjam:)

Profile

Posted: 02 November 2010 12:50 AM   [ # 4 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-08-15

Pozdrav ljudi,dolazi vreme da ipod konacno bude poklonjen…dosada je grejao klupu:)

elem,trazim po netu ali dobijam totalno drugacije informacije…

interesuje me,

1)najbolji nacin za konvertovanje videa na format koji ipod pušta…hocu da ubacim par klipova sa jutuba, .flv format.

2)postoji li nacin da napravim foldere u opciji videos,tipa videospotovi,crtaci… i kako

imao sam jos gomilu pitanja ali mi nista ne pada napamet trenutno:blink:

Profile

Posted: 02 November 2010 08:59 AM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Za konvertovanje, koristi handbrake program, bez obzira koji sistem koristiš (win, mac, lin) a foldere ne možeš da napraviš, ali zato možeš playliste da praviš, što mu se po funkcionalnosti od prilike svede na isto. Napraviš playlist u iTunesu, u nju smestiš video ili mp3 fajlove koje hoćeš, i pri sinhronizaciji izabereš samo određene playliste da se sinhronizuju, i samim tim dobijaš to što hoćeš.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 11 November 2010 11:30 PM   [ # 6 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-08-15

super sve sam dosad uspesno zavrsio,thanks:)

ali ima jos noob pitanja:whistle:

naime,kada se ipod prikljuci na drugi komp/itunes izbacuje da ipod moze samo sa jednim accountom…blabla… i ako hoce da sa tog kompa syncuje mora da se izbrise(erase all) ako ne nece sync da radi:blink:

na ipodu nisam nista radio ali na iphonu jesam ali nisam primetio da je bilo sta izbrisano?

Profile

Posted: 12 November 2010 02:44 AM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Verovatno nisi sinkovao iPhone na drugom kompjuteru, jer bi ti obrisao sadržaj…ili ga nisi sinkovao na prvom, pa si nesmetano na drugom 😊

To je filozofija iza sinhronizacije sa jednim iTunesom, da se spreč piraterija.

Profile

Posted: 12 November 2010 05:08 PM   [ # 8 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-08-15

sad sam zbunjen:blink: znaci sync bez brisanja moze samo na mom kompu?
posto sam ubacio neke muzke pre nego sto sam poklonio ipod…

crap…ima li nacina,postoji li program li sta vec koji pretvara ipod u obican mp4 plejer? tj sam da pristupis folderima i da rucno ubacujes muziku/video? ili neki treci nacin/resenje bez korsicenja itunesa?

Profile

Posted: 12 November 2010 05:58 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Samo brisanje nije problem, ukoliko novi vlasnik ima svoju muziku.
Ne možeš ga pretvoriti u običan MP3 player. Ranije su postojali neki Linuxi za iPod, koji bi radili to što ti treba, ali su se mislim prestali razvijati.

Najjednostavnije je da ta osoba sad od tebe dobije i svu tu muziku, na nekom DVD-u, pa da to sve ubaci u svoj iTunes i da sve to ima na svom iPodu 😊

Postoje plugini za Winamp i standalone programi, ali ne znam koliko dobro rade posao danas.

Profile

Posted: 13 November 2010 12:19 AM   [ # 10 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-08-15

jisuz…postoji li nacin da vratim pesme koje su sad na ipodu,zagubio sam originale?:pinch:
google me zeza…rezultati su zezci spam:sick:

Profile

Posted: 13 November 2010 02:10 AM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Meni sad na pamet pada samo iRip
http://thelittleappfactory.com/irip/

Ali sam uveren da ima i besplatnih rešenja.

http://www.google.com/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ipod+recovery#sclient=psy&hl=en&q=ipod+recover+songs+free&aq=f&aqi=g1g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8d8dc79919fbb9a2

Profile