Ja sam bio budan, uzeo malo cevi tamina, osvežio se, šljakao sam do pola dva, malteriso strugo, sanirao posledice poplave koja mi se desila pre tačno nedelju dana…
Čulo se kao da se nešto kotrlja, odranja… onda krenulo ozbiljno da drma… ja probudio ženu i izveo u noćnu šetnju i pivce sa komšijama ispred zgrade 😊
Ja sam taman legao da spavam,i nesto nisam mogao da zaspem…
Prvo sam cuo gavrane kako bauljaju napolju,i gavranaju (ili kako god se zove zvuk koji ispustaju);lisce suska,i odjednom osetim pomeram se ja u krevetu…
Pomislim da je neko uzeo da mi drma krevet,i pogledam ja nema nikoga…
Krenulo ono malo jace,ja nisam stigao da se userem,koliko sam bio zbunjen…
Onda je proslo i shvatio sam da je bio zemljotres…
Ukljucim ti ja TV,menjam kanale…Na B92 nesto o ratu, 90im, sve u rusevinama,ja gledam oci mi ispale :lol:
Onda rts posalje onu trakicu i samo napise - Zemljotres pogodio Beograd i okolinu.
I sta cu ja,odo nazad da spavam…
Onda rts posalje onu trakicu i samo napise - Zemljotres pogodio Beograd i okolinu.
He - he, ‘okolinu’. Kakvi idioti!
Ako niste primetili rts glavna stvar koju mora da provuce kroz svaku vest vezanu za zemljotres je ta da su oni ‘prvi’ izvestavali o njemu, cak su prvi dan i opisivali kako si ekipe dosle u kraljevo pa snimale pa otisle u susedni grad i onda poslali snimke. Tuzno.
Baš sam zapazio ovo što je i milke napisao, za rts je srbija u stvari beograd, ako se nije desilo u beogradu, onda se verovatno uopšte nije ni desilo u srbiji. Ne znam dal je u bg-u ikom pala čaša s kraja stola, dok su nesretni kraljevčani dobili struju tek sutradan posle podne… Užas blagi, još da plaćaš rts-u… 😊 pa to samo ovde ima 😊 ni da se smeješ idiotima ni da ih pljuješ... :sick:
‘On (Cukerberg) je dodao i da su njegovi saradnici otkrili da je jedna devojka iz Mladenovca napisala „Zemljotres!“ deset sekundi nakon potresa, ali da su se ipak opredelili da Srđan dobije nagradu, jer je njegov status sadržao i link, pa samim tim ima i veću težinu, a istovremno je napisao i TRI znaka uzvika, dok je neimenovana devojka imala SAMO jedan.’
He - he, ‘okolinu’. Kakvi idioti!
Pa jbg to je bilo 4 minuta posle zemljotresa,nije se znalo gde je epicentar,niti sta se desava…
A Beograd je centar,tako da…Jbg mora da ide prvi…
Da su znali gde je bilo verovatno bi napisali,nisu stigli… Darko Selaković wrote:
Markooo wrote:
...opisivali kako si ekipe dosle u kraljevo pa snimale pa otisle u susedni grad i onda poslali snimke. Tuzno.
Тај суседни град је Чачак, не би веровали када би вам причао какве примитивне технологије користе :(
Pa morali su da idu,koliko sam shvatio porusen je bio rtsov centar u Kraljevu,pa nisu mogli odatle da salju snimke…
@kolja
hoćeš da kažeš da je rtsu frka da sazna od seizmološkog zavoda u trenutku zamljotresa gde je epicentar i da napišu tačno gde je? Pa da ona svinja nije otišla onako rano u kraljevo da se slika, još bi ceo sledeći dan na rtsu bila priča kako je sa trošne kuće na autokomandi pao jedan crep…