proximity sensor
Posted: 08 November 2010 09:05 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  10
Joined  2010-06-21

Da li ste primetili da iphone 4 ima ovaj problem,ljudi dosta pisu po netu o tome. Moja 4-ka ima ovaj problem,cak stavljanjem 4.1 je cini mi se jos gore,sad vidim da neki ljudi pisu na twiteru da cak i stavljanjem 4.2 mada ja mislim da je to neki probni,ovo nije ispravljeno.Stvarno me nervira sto mi u toku razgovora upali ekran pa ukljucim spikerfon,mute ili dva puta mi se desilo da nekog pozovem slucajno iz imenika,i posle da se izvinjavam,da je do telefona,neke brojeve sam cak i izbrisao:)

E sad instalirao sam neki program iz cidije koji kad uspostavim vezu kliknem na npr home dugme i on ode u npr ipod,veza u pozadinu,ali to je smor raditi svaki put.

Da li vi imate ovakvih problema i kako izdrzavate sa ovim?B)

Profile

Posted: 09 November 2010 01:07 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Iz ovog haosa apsolutno nisam shvatio koji je problem u pitanju.
U svakom slučaju, telefoniram sa četvorkom isto kao i pre nje - tj. nemam gremline.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 09 November 2010 01:46 AM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  10
Joined  2010-06-21

problem je u tome sto proximity sensor ne radi kako treba,tj dok pricas,i ekran je ugasen,on ga ipak upali,i jednostavno glavom pritisnes mute,spikerfon…i to je mnogo iritirajuce,telefon je nemoguce drzati ono glavom i ramenom dok radis nesto jer odmah upali ekran,a to ne bi smeo da radi!

instalirao sam call guard i problem je resen,malo je smor ukljuciti ga svaki put,ali instalacijom activatora i cydie,pritiskom na neko dugme automatski se pali i resava problemB)

Post edited by: loeates, at: 2010/11/10 00:18

Profile