1 2 > 
1 of 2
Football Manager 2008
Posted: 22 October 2007 02:21 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  116
Joined  2006-10-17

FM08 je izasao pre nekoliko dana. Interesuje me gde mogu na netu da nadjem verziju za Mac i da skinem. Sve sto sam pokusao na netu nije bilo sa instalacijom za Mac a ova igra vec goninama izlazi za sve platforme…

Da sam u BG-u, lako bi nasao u gradu gde da kupim ali nisam trenutno. Igra mi se nevidjeno tako da… pomagajte !! 😉

Profile

Posted: 22 October 2007 06:02 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7595
Joined  2005-04-28

Zloduh (Demonoid)?

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 22 October 2007 06:40 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-17

Samo bez torenta. Jako mi spoo ide prko njih. Trebaju mi neki direct linkovi ili tako nesto… 😊

Profile

Posted: 22 October 2007 07:11 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

E onda ćeš to teško naći. B) BTW, eno ga krek na Zloduhu. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 22 October 2007 08:52 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-17

Krek za Mek? 😊

Ajde ljudi jel ima neko resenje? 😊 Gde da nadjem FM08 za Mac na netu a da nije preko torrenta?

Profile

Posted: 22 October 2007 09:05 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-17

Jos jedan problem imam.
Dobio sam danas neki CD sa FM2008. I sad, postoji instalacija za Mac i sve ali nikako nemogu da je pokrenem. Taman krene i skoro istog trenutka prekine sa instalacijom. U cemu je problem? Cd nije ostacen jer ih imam u dva primerka 😊

Da nije neki prob. sa Mac installer-om?

Profile

Posted: 23 October 2007 01:57 PM   [ # 6 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2007-03-19

Hookey.. koji client koristiš? Transmission je odličan i vuče mi i po 1mbps
Ako nema na demonoidu ima sigurno na http://www.isohunt.com

Profile

Posted: 23 October 2007 04:12 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Eno ga na Zloduhu Mac only instaler. Malo preko 500 MB.

Signature 

Profile

Posted: 23 October 2007 06:43 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-17

Hvala ljudi. Na nekom forumu sam nasao link sa FM08 download odjednom, ne iz nekoliko delova kako moze da se nadje na netu. Skinuo sam i sad imam problem sa mountovanjem imidza.

Ako neko moze da mi pomogne:

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=5696&catid=11

Pozdrav.  😉

Profile

Posted: 23 October 2007 11:02 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

OiNK.cd Servers Raided, Admin Arrested

Sad, kad ovi torrent hostovi imaju servere, imaju i logove IP adresa kao i transfer logove..Pazite se ljudi, nije vishe zezanje…Torrent je pod konstantnom prismotrom unazad 2 godine…Comcast, najveci USA net provajder, od proshle nedelje blokira torrent transfere, t.j. zatvara poznate portove…

Samo da napomenem da torrent nikada nije niti ce ikada biti instaliran na mojim Mac-ovima..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 24 October 2007 10:23 AM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Sreća pa ne postoji ‘poznati port’ za Torrent nego možeš da ga teraš na kome hoćeš 😊
I dobro, ako si US i tripuješ se - još Bož’ pomozi, al’ ako si u Evropi i tripuješ se da će da te hapse… Previše gledaš TV!

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 24 October 2007 10:42 AM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

heheheheeheh…Nece josh ovde da hapse, ne sekiram se ja, al jednog dana pocece sigurno…Inache ove odozgo su pohapsili u Amsterdamu…A i ne moze bash na kome ocesh portu..😊

Al ajd nema veze, da ne shirimo prichu…Ja, ko velim, da kazem pa sad ko kako oce…De god kazem neshto slichno uvek isti komentar - previshe gledash TV…heheeheheeh…No frks…Od sad cutim i gledam svoja posla…

Post edited by: SERBIAN, at: 2007/10/24 10:45

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

Profile

Posted: 24 October 2007 07:00 PM   [ # 12 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Jes’ pročtao kako su prošli ostali serveri koji su gašeni i admini koji su hapšeni?
Imaš članak na istom sajtu.

A da hapse sve redom koji skidaju pirateriju… Mislim da bi van zatvora ostali samo oni što nemaju nikakav pristup računaru.

I zar nije ilegalno samo objavljivati (as in: javno nuditi) piratski materijal (i finansirati/potpomagati objavljivanje istog)?
Mislim, kako može krajnji korisnik da zna koji je download legalan a koji ne?
Naravno, možemo sad da se igramo puritanije pa da dođemo do toga da je svako spominjanje neke trejdmarkovane reč kršenje autorskih prava i da to ‘svi dobro znaju’...

Bla.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 24 October 2007 11:32 PM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

A da hapse sve redom koji skidaju pirateriju… Mislim da bi van zatvora ostali samo oni što nemaju nikakav pristup računaru.

Potpuno si u pravu..Daleko od toga da sam ja puritanac, ali takodje veoma je daleko od pameti da su torrent, rapidshare i ostale top side budalashtine piraterija..To je klasichan banditizam…Pre 10 godina znalo se shta se hackuje i crackuje…Sad se roka sve redom…Ako je piraterija crackovanje shareware-a od 10$ i shirenje istog po torrentu onda sam ja malo mator i glup za ovo novo nedoba…Evo ti Milketov programcic…Springy Archiver, 18$..Kako objavi novu verziju, ja dobijem SN..Maltene posle pola sata od pojavljivanja na Macupdate-u…Ja mu naravno odmah prosledim, on blokira i tako u krug..Pa jel to normalno??..Da se krackuje shareware od 18$??? Shta, mnogo je para?..Ajd sad svi mi shto se lomatamo sa shareware-om da batalimo, pa da vidim na chemu ce ‘pirati’ da rade..Shta, kao, pravimo milione sa 20$ programima pa treba da nas rokaju??..Ja razumem i podrzavam anti-corporate borbu - Micro$oft, Adobe, Sony, Hollywood i ostali koji nas muzu od update-a do update-a..Al ajde malo da se oladi i da se uvede neki red inache nece da bidne software-a vishe…Ili ce da bidne samo Micro$oft pa da vidimo onda…Znachi, kapiram da se skida, kapiram da se podeli sa prijateljima, al da se deli sa celim internetom i to ovako otvoreno, e to je chist banditizam…Kao shto rekoh pre 10 godina se znao neki red, nije bilo nicheg ovako otvoreno i dostupno svima..Uostalom i sad su prava mesta ultra zatvorenog tipa na custom made clientima i server software-ima…

Ja sam se na primer do pre par godina bavio nechim drugim..Izmedju ostalog postavljao sam i odrzavao video i filmska studija bazirana na Macintoshima po gradu i shire…Pa kad dodjem u studio i vidim 2 milion evra opreme a baja me moli da mu metem sve programe, ako moze dzabe ili za 50 evra..E pa ne moze..Jel sutra da naplacuje 100 evra sat za mashinom i 20.000 evra spot ili reklamu a nece da kupi software?...E pa nemojmo, nemojmo…Shto je mnogo, mnogo je…

Jel mozesh, recimo, da razumesh i/ili opravdash da neke jajare odavde /ne mislim sa ovog foruma vec iz Srbije/ shire moj program po celom netu?..Upload-uju na sva moguca top side mesta od rapidshare-a, preko kdx-a do torrent-a, a sve to za onaj stupidni ratio???..Kakav bre ratio kad su svi ‘drugari’ i samo dele prijateljski??..Ej, ja dajem software dzabe svima odavde, poshalji email, trazi i dobijesh odma, svi to znaju i ovde i preko, niko ko je poreklom odavde ne mora da plati /iako svi od preko placaju jer imaju obraza i oce da pomognu/, a par jajara se mangupira?...E pa oni kukavci shto plachu za onim torrentom odozgo su po meni jajare istog tipa…Molim Boga svaki dan da, kad porastu, krenu da se bave muzikom ili shareware-om pa kad im dete i zena kuci krenu da plachu i traze da jedu, oni da im kazu - jebiga devojke, moji ‘drugari’ sa torrenta ga dele pa nema da se jede bash svaki dan…Pa jel to ta danashnja piraterija?

Shto se tiche magaraca koji u zivotu nisu kupili ni jedan jedini CD ili plochu i samo cepaju po torrentu i skidaju muziku, i sad plachu za ugashenim serverom…well..ja bih im pootimao compove pa u zatvor…Al izgleda da su doshla neka druga vremena, tako da ko me j**e…

Izvinjavam se svima na rechniku..Ako treba cenzura od strane Admin-a samo kidaj…

Post edited by: SERBIAN, at: 2007/10/25 00:14

Signature 

Profile

Posted: 25 October 2007 08:34 AM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Slažem se s tobom u potpunosti.

Komentare nisam preterano ni čtao jer sam video da su kuknjava, a to stoji da ti što najviše kukaju najmanje kupuju i samo budže ratio.

Ali, da nije sve tako crno, imaš i ekipu ljudi koji su zahvaljujući pirateriji čuli za neke bendove, videli neke filmove (i ređe probali neke programe) koje su posle kupili.Ni sam ne znam koliko mi para godišnje ode na CDove.

Što se razbijanja jeftinog shareware-a tiče… Tu već jebi ga - i ja ga koristim takvog jer nemam neku mesečnu platu od koje bih mogao da odvojim 20€ i da kupim Disco ili Coda… Kad budem imao, veoma rado ću da odvajam jer ima softvera koji vredi. I stoji to da ako ne možeš da platiš ne treba da koristiš (jer ni na ringišpilu ne možeš da se voziš za džabe, sem ako ne znaš cigu) ali po tom principu ja nikad ne bih naučo da radim u Photoshopu i sl. 😊
Da, jasno je meni da sam samostalnim nabadanjem u piratskom Photoshopu uzeo ‘leba ne samo Adobe-u nego i CET-u kod kojih nisam išao na kurs, al’ svet je surov 😉

I veoma mi je jasno da prvom prilikom kad napravim neku ne-web-based aplikaciju da će neki mazgov da je piratizuje i da ću se ja zbog toga smoriti.
Al’ onda samo sedneš i pomisliš ‘Uvek Može Gore™’

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 30 July 2009 11:35 PM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  105
Joined  2009-05-15

Treba mi pomoc u vezi ove igre!
Instalirao sam je, ali sad ne mogu da je krekujem…Trenutno mi ide na 8.0.0 verziji ali imam i patch-eve 8.0.1 i 8.0.2.
Takodje sam i skinuo neke krekove ali nikako mi ne uspeva da startujem igru!

Tako da kako je krekovati?
Instalacija patch-eva ide kao i instalacija programa, samo treba da izaberem fm aplikaciju?
Barem sam tako radio ali opet mi je tu nesto sumnjivo, kao da mi ni to nije uspelo!

Please help! 😊

Profile

1 2 > 
1 of 2