I moja opstina Palilula/Nis ima, a ne znam i da li koristi Mac. :lol: Bilo je nesto na TV-u kod nas, ali nisam izvukao frame iz priloga, mada sam se prijatno iznenadio. :\ A Malovicka…pih, kladim se da nije njen! :evil:
Hm, samo da znaš da joj suprug posećuje ovaj sajt. B)
He - he, pa dobro došao, neka ga poseti i Bojana, kada već poseduje Mek. Nisam ja komentarisao nju i njeno posedovanje istog, već početnu grupu tih ‘VIP-ovaca’ kada je cela stvar i krenula (tamo negde ‘06/07., ne sećam se tačno); koji su toliko insistirali da su oni BLOGERI i toliko napadno oslovljavali sebe i druge na B92 ‘blogu’ tako, da mi se smučlo, pa sam i prestao da čtam. A onda su i svi ostali tamo (blogeri, je li…) to prihvatili…
No dobro, to sam samo ja, ko mene šiša, ali mi je opet lepo leglo da bacim hejt 😊
Hm, samo da znaš da joj suprug posećuje ovaj sajt. B)
He - he, pa dobro došao, neka ga poseti i Bojana, kada već poseduje Mek. Nisam ja komentarisao nju i njeno posedovanje istog, već početnu grupu tih ‘VIP-ovaca’ kada je cela stvar i krenula (tamo negde ‘06/07., ne sećam se tačno); koji su toliko insistirali da su oni BLOGERI i toliko napadno oslovljavali sebe i druge na B92 ‘blogu’ tako, da mi se smučlo, pa sam i prestao da čtam. A onda su i svi ostali tamo (blogeri, je li…) to prihvatili…
No dobro, to sam samo ja, ko mene šiša, ali mi je opet lepo leglo da bacim hejt 😊
Dosta njih je otišlo i napravila neki svoj ‘privatni’ blog, koliko sam čuo, verovao ili ne. B) A tu je i onaj zokster koji je napravio svoj. Ali da ne širimo temu, ne znam da li sam vam pomenuo, znate li da je i trenutno aktuelni Artemije svojevremeno bio Mac korisnik?