Razmishljao sam se da li da odgovorim na sve ovo da ne budem pogreshno shvacen i slicno, ali na kraju moram, poshto ne volim da cutim ... I da napomenem odmah, nemoj smatrati ovo napadom na tebe ili slicno ili banera, vec samo iznoshenjem svog mishljenja.
Ivane, josh si mlad i na benchu si isto tako od skoro. Ne znash ni ko je Branko Mitic, tj kakva mu je istorija ni istoriju celog bencha, kako je rastao, na koje ‘fore i fazone’ i slicno. Kada ima Mac najbolji je Mac, do pre 6 meseci PC je bio sve kao i PS3, LCD-ovi plazme, 30 racunara, kablovi zezanje. Sledece kad predje lupam na Sony, samo ce Sony postojati. Covek koji je pre 6 meseci preshao na Mac i sad kao pishe o tome mi zaista nije relevantan, dok recimo Mario ili pak madamov, drdra, kanacki, markooo i slicni zaista jesu. Da se razumemo, ume jako dobro da pishe, zato si i ‘pao’ na taj tekst, nishta u njemu ne pishe a opet je dopadljiv jer eto neko se okrenuo i ‘nama’. Da je takav tekst napisao o Win programima, ne zelish ni da znash kako bi se zavrshilo. Pritom ne vidim zaista nishta specijalno u navodjenju 3 programa i on moze ovo i ne moze ovo, zamisli, dovoljno je 4 sekunde pogledati u instalirani program i videti shta moze a shta ne.
A na drugi deo izjave ‘bench postaje uporishte, prijateljski forum i slicno’ mogu slatko, zaista slatko da se nasmejem. Na benchu imash sada vec mozda 10ak kvalitetnih ljudi koji postuju redovno. Ono shto je nekada bilo je bio pravi forum, ovo sada je tuga. To ti mogu posvedociti i mnogo stariji ‘useri’ poput ringeraje, castora i slicnih. Gomila isfrustriranih ljudi koji samo neosnovano hejtuju i pritom se to sve tolerishe od strane mod tima koji se uzgred budi receno podsmeva nama ‘apple-ovcima’ pa zato i pushtaju onoliki flejm. Taj isti Branko Mitic ne postuje na bench forumu vec nekoliko meseci, mozda i celih godinu dana, pa to mozda i govori o samom kvalitetu istog….
Nadam se da mi necete zameriti na kilometarskom postu. Ako vam treba ovakvih tekstova, mogu 5 dnevno da shtancujem zaista nije nikakav problem, u tom poslu sam vec sad ce peta godina, tako da mislim da sam dovoljno kompetentan da pricam o istom.
Eto toliko od mene.