Doticni Majdak Miljan je mene pronasao preko ovo sajta preko mog oglasa da kupujem racunar! Javio mi se na mobilni i rekao kako on ima taj kompjuter koji trazim i da mu ne treba poslao sam mu pola para i on je ‘posalo’ masinu posle kad nije stigla masina nazvao sam ga i rekao je da nece da vrati pare pa sam ga prijavio lokalnoj policiji i posle ovom detektivu!!!! Samo hocu da upozorim korisnike koji ovde saradjuju sa pravim ljubiteljima Mac-a da se paze osobe koja se predstavlja kao dole sto je navedeno!
Ovo je kopirano sa profila jednog prevarenog coveka na fejsbuku:
Do sad je prevario mnoge ljude koristeci razne telefonske kartice, imena itd. Najcesce se predstavlja kao Semin Serhatlic, Sopocanska bb 36300 Novi Pazar a ustvari je Miljan Majdak iz Novog Pazara, Aleksandra Djukica 26. NE POKUSAVAJTE DA UGASITE OVAJ NALOG JER JE ON POSTAVLJEN OD STRANE JEDNE PREVARENE OSOBE. MILJANA OBAVEZNO PRIJAVITE OBLIZNJOJ STANICI POLICIJE ZA PREVARU I PODNESITE PRIZNANICU O SLANJU NOVCA NA UVID. TELEFON NA KOME MOZETE NACI MILJANA MAJDAKA PREVARANTA IZ NOVOG PAZARA JE 020/319888
UPUTSVO ZA PRIJAVU ZA BEOGRADJANE:
ODELJENJE ZA VISOKOTEHNOLOSKI KRIMINAL
BULEVAR MIHAJLA PUPINA 2 (Bivsi SIV)
Na pisarnici predati tuzbu, sa prilogom priznanice i svim relevantnim informacijama.
TEL detektiva koji vam moze pomoci za podnosenje prijave:
011/3117208
EVO OPISA JEDNE OD PREVARENIH OSOBA:
Pojavio se covek iz okoline Novog Pazara koji se pretstavlja kao Semin Serhatlic. Adresa mu je (nije provereno) Sopocanska bb 36300 Novi Pazar, broj telefona sa kog vreba svoje zrtve je 065/678-8100.(koristi i brojeve 063356242 i 0669455739 meni se sa ovih javljao)
Javlja se na postavljene oglase o kupovini muzicke opreme(meni za kompjuter);verovatno i ostale teme,i nudi neverovatno dobre cene,pod izgovorom da mu se brat bavio muzikom,ali je otisao u inostranstvo i njemu to netreba,pa da uzme koji dinar.Ne pristaje da salje pouzecem,zato sto ‘se desava da mu vrate,pa on mora da placa postarinu’,naravno,coveku ponudim da mu posaljem novac u vrednosti od dve postarine u slucaju da se vrati i on mi trazi bar 2000din,na kraju pristane i na 500din,a robe,evo vec treci dan nista,na telefon se nejavlja,a na poruke ne odgovara.
Posle toga mi se javio na jos jedan oglas i nudi gitarsku opremu,ali sam ga provalio odmah,zato se cuvajte!
JOS JEDNOM PRAVI PODACI PREVARANTA SU:
MILJAN MAJDAK
ALEKSANDRA DJUKICA 26
36300 Novi Pazar
Kucni telefon: 020/319888
Mobilni: 065/6788100 066/9455739 063356242
Mail sa kojeg je prevario ljude:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Molio bih admine da ovo malo razglase da ne dodje do jos prevara!!!