guru wrote:
A shta bi sa onom FCP radionicom, u medjuvremenu sam toliko radio sa njim da sad mogu ja da ‘predajem’ 😊
@Shiki, nije mi bash jasno shta hocesh da kazesh u vezi sa Banetom i Macom. Ja ga sigurno bolje poznajem od svih ovde ili tamo (kumovi smo); i ne vidim nikakav problem ni sa njegovim prelaskom na Mac (kome sam ja opet kumovao 😊); ili sa ovim tekstom. Tekst je napisan bash za one koji nishta ne znaju o Macu, i takav tekst nam je potreban jer je sigurno zainteresovao neki broj ljudi, a pogotovo na benchu gde ljudi pishu svashta o Macu a da ga nisu ni videli uzivo…
Hocu da kazem da i nije bash neki dug period na meku i da cu vishe ceniti mishljenje nekoga ko je duze na pomenutoj platformi.
A po meni je diskusija na forumu o rss readeru mnogo bolja od teksta koji je napisan. Nishta konkretno nije napisano shta koji alat moze vec nabacano prosto nekoliko aplikacija koje se svidjaju doticnom.
Ko kad bi ja rekao koristim vlc, super je, sve pushta osim onog shto ne pushta, bukvalno je takav tekst 😉
Na benchu nazalost apple sa nashim zatucanim mentalitetom nikada nece imati prodju :(