Mislio sam kad klikneš na artwork u donjem levom uglu, pre se samo otvori slika sada se otvori slika koja na sebi ima kontrole kao npr. Quick Look. Probaj pa ćeš skontati šta mislim.
Mislio sam kad klikneš na artwork u donjem levom uglu, pre se samo otvori slika sada se otvori slika koja na sebi ima kontrole kao npr. Quick Look. Probaj pa ćeš skontati šta mislim.
Znam na sta mislis,ali takve kontrole nema QuickLook,vec QuickTime Player
Ja sam ‘zadovoljan’ ali samo zato sto imam osecaj da malo brze radi na mom sje**nom [joshiljaduruznihreci] PC-u. Ali icon je shit, nema vise boja u meniju, a meni - min/max i x na normalnoj desnoj strani, verovatno jer je za piiiiiiiiiiiip windows! :pinch:
Da se nakacim na temu iako nije kriva 10-a, isto radi jos i na prastaroj 7.4.2 verziji.
Elem, sredjujem Azru i kad sam obrisao zarez u ‘A, sta da radim’ ladno mi je pesmu sortirao pod slovom ‘S’ !!! Probao drugar na pisiju i ista stvar a probao i amsterdamxxx, tako da nije do mene ovaj put. 😛 Jel primetio neko slicno ponasanje? Jel ima resenja?
Pa nije logicno, ne dodaje se to The reda radi, nego se izvodjac odlucio za The u svom imenu tako da je ‘The Game’ validno ime i treba da bude pod T a ne G. Isto kao i za The Killers ili The Rolling Stones.
Nema potrebe da se prave pametni tamo u Apple-u i da nas uce kako se ko zove i to pogresno 😠
Ne dodaje se reda radi, nego gramatike radi, a da si nekad kupio CD u prodavnici video bi da se muzika tako sortira u rafovima.
I ne mislim na hipermarkete/knjižare/pekare koji prodaju i muziku, nego na prave prodavnice muzike kao hmv, Virgin, Free Record Shop, itd.
‘Malo’ je lakše naći Doors-e ako gledaš pod D, nego ako listaš stotine izvođača koji počnju sa The.
U pravu si ti, ali industrija od pocetka gresi, i nema tehnickog smisla da The Dorsi idu pod D, mogli su oni da se zovu Dorsi ali nisu. A to sto je nekome nekad bilo lakse sada nama pravi konfuziju.
Ma ja bih im zabranio da koriste ‘The’ kad vec pravi problem prilikom sortiranja iako se to da resiti da se to na kraju imena posle zareza.
Ali, to i dalje nije odgovor zasto A+space tumaci kao S prilikom sortiranja. 😊 Bolesno razmisljanje i nesto mi ne ide pronalazenje odgovora na guglu.
Za bendove vam je Dača odgovorio, a za ‘A pesma’ je rešenje numeracija pesama (1 of 10, 2 of 10…ili samo 1, 2,...); jer ih onda neće razvrstavati po imenu, već sortira po brojevima.
E sad, probaj da se poigraš sa Sorting tabom u Info panelu za svaki problematični album/pesmu/izvođača. Tamo možeš da definišeš pravilo po kom će se sortirati.
A ovaj lik je od toga napravio i celu filozofiju 😊