madamov wrote:
Koliko znam, svi umeju da koriste Bootcamp particiju.
Hajde da pojasnim: mislio sam na to da se ima BC particija za najzahtevnije stvari, a da se s njom, za manje zahtevne stvari (tipa IE banking) radi i sa nekim od ova dva programa. Ovako radim danas ali koliko vidim iz odgovora slabo ko još to primenjuje tako da je to verovatno odgovor sam po sebi.
Dakle, nisam mislio na reboot u BC particiju, nego me je interesovalo da li neko ima savet da je jedan program brži od drugog po pitanju pristupa i rada sa BC particijom.
madamov wrote:
Ja takav ozbiljniji još nisam imao prilike da radim. B) Šalim se, sve mimo nekog CAD-a i renderinga je manje, više ili potpuno zadovoljavajuće kroz virtuelnu mašinu.
E sad, caka je da je upravo AutoCAD u pitanju, plus svakakvi MEP i IES softveri, dakle 2D/3D drafting, 3D modelovanje, building modeling, thermal analysis i sl. stvari.
Ono što je mene interesovalo je da li postoji virtuelna mašina koja može da gura takav rad? Ja mogu da kažem da Parallels v.6 sigurno ne može jer sam probao i iako se iz Parallelsa u ostale programe prelazi bez problema (vidan napredak u odnosu na prethodne verzije); rad unutar samog Parallelsa je chop-chop. Svašta sam mu podešavao ali jbg, ne ide. Dakle, morao sam u BC. Pitanje bi bilo, da li bi eventualno VB ili VMWare mogli to da izguraju?
Konkretno jedino je cocoa spomenuo ovo zahtevno kompajliranje, s tim da je koliko vidim pogrešno shvatio da zastupam tezu da ‘jedino Bootcamp obezbeđuje pristojne performanse’, dok mene samo zanima da čujem da li neka virtuelna mašina može da parira BC reboot-u po pitanju zahteva koje sam naveo iznad.