MuPromo i moguca mini akcija
Posted: 11 December 2010 12:24 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  835
Joined  2008-12-28

U toku je novi Mac Update bundle, ima finih naslova, ukljucujuci 1Password i Default Folder X.

http://www.mupromo.com/

E sad posto sam vec planirao da uzmem DEVONthink (sam je $50) a ostalo mi ne treba jel ima junaka da ucestvuju u troskovima?

Nemam pojma kako cemo ali ce biti fer, dajte predloge za troskove i sta kome treba.

Profile

Posted: 11 December 2010 01:18 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

DefaultFolder i Typinator ionako koristim pa sam kupio i ovo. :laugh:

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

Posted: 11 December 2010 05:41 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  689
Joined  2006-09-28

Imam ja licencu za DEVONthink, poslao sam ti je na mail. Dobio sam ga na MacHeist-u ali ga ne koristim. Yojimbo is my weapon of choice.

Post edited by: jeeStyle, at: 2010/12/11 05:45

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 11 December 2010 10:06 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Ako već kupujete, kliknite na link sa leve strane, Mario vodi blagajnu. B) Vama ni iz džepa u džep, a kad skupimo značajne pare možemo da napravimo neku poklon akciju ili već šta nam dune. Ja tako već kupio par softverčća na akcijama.

Koliko ono beše ima već u kasi, Mario? B) I koliko procenata beše ide u kasu od svake kupovine?

Post edited by: madamov, at: 2010/12/11 10:07

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 11 December 2010 06:49 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-12-28

jeeStyle wrote:

Imam ja licencu za DEVONthink, poslao sam ti je na mail. Dobio sam ga na MacHeist-u ali ga ne koristim. Yojimbo is my weapon of choice.<br><br>Post edited by: jeeStyle, at: 2010/12/11 05:45

Lepo, lepo, oduzicu se 😉

I dalje ako nekom treba deo trenutnog bundlea rad sam da pomognem.

Probao sam yojimbo, evernote, together i devonthink. Yojimbo je dobar ali sve snima u monolitnu bazu, to mu je jedina mana. Together je nasminkan ali mnogo stvari fali koje meni trebaju. Evernote nisu normalni kako curi memorija. Ja obicno ne zalim memoriju ali mi je za par sati rada narastao do 1.4 giga. DEVONthink nije los uopste, radi lepo sve sto mi treba.

Profile

Posted: 12 December 2010 10:53 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

madamov wrote:

Ako već kupujete, kliknite na link sa leve strane, Mario vodi blagajnu. B) Vama ni iz džepa u džep, a kad skupimo značajne pare možemo da napravimo neku poklon akciju ili već šta nam dune. Ja tako već kupio par softverčća na akcijama.

Koliko ono beše ima već u kasi, Mario? B) I koliko procenata beše ide u kasu od svake kupovine?

Kad sam Ljubiši plaćao ovaj bundle dobili smo $3 od te kupovine 😊
Sada u kasici ima $20.40 😊

Profile

Posted: 13 December 2010 09:34 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-12-28

Propade mi akcija… zahvaljujuci jeeStyleu 😉 Hvala hvala 😊

Imao covek macheist licencu viska pa sam sad doregistrovao DEVONthink na 2.x, to se radi na devon sajtu za $20.

Inace je DEVONthink cudo, bas ono sto mi je trebalo. Sto ga duze koristim nalazim sitnice koje bas trebaju a nisam znao da ima. Npr kad uvezem powerpoint fajl ima built in preview sto mi je dovoljno da ne drzim vise open office instaliran. Ponekad moram da pogledam ppt a nikad ga ne pravim pa mi je ovo vise nego dovoljno. Ima i viewere za word i excel.

Inace oko kliktanja, poslednje sam sa mu uzeo stacks za rapidweaver al da me ubijete ne znam gde sam kliknuo. Znam da bi trebao na banner ali se ne secam uopste :(

Profile

‹‹ M$ One Note      Čime oživeti particiju? ››