phone uvek pokusava da nadje smislenu rec na engleskom, medjutim u isto vreme uci reci koje ti kucas.
Dobio sam ga sa firmware-om 1.0, update radi ali svaki put kad mu uradis update moras ponovo da uradis ‘jailbreak’
Edge sam podesio na telenor, postoji menu gde se podesavaju parametri: settings/general/network/edge
i tu samo upises APN, username i password
Svaka cast komsija , svrati na kafu u INCOGNITO u parku Sv.Save , pa da te smaram malo kako da otkljucam i svoj iphone , ili mi posalji mail za kontakt na .(JavaScript must be enabled to view this email address),hvala
Bossko.. jedno pitanje…
Kako je sa napajanjem što se tiče frekfencije struje i naponom koji imaju u ameriki? dali si morao kupiti neki adapter ili šta?
eh….sad se setio puni se preko computera… izvinjavam se. 😛
Ja zelim da qpim iPhone,i verovatno cu qpiti jedan….u amereici za 399$..nego da li je moguce da mi neko stavi da on radi na bilo koju nashu mrezu?ili da ja sam stavim…
hvala unapred
Telefoni su otkljucani metodom IPSF i sada ih je moguce koristiti na bilo kojoj mrezi. Uskoro cemo objaviti vise informacija i korisnih saveta na sajtu http://www.iphone-srbija.com koji je pokrenula grupa zaljubljenika u ovo Apple remek delo.
Sto se tice updateova, trenutno je moguce otkljucati iPhone sa firmware 1.02. Ukoliko imate telefon sa najnovijim softverom (sto je malo verovatno obzirom da se i u Americi vecinom prodaju sa starim); moguce je uradi downgrade na 1.02.
Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja…
Oni koji su kupili telefon sa 1.1.1 SW mogu da downgraduju ali nemogu da koriste GSM jer ima i jedan drugi chip koji je verzije 3 i koji nemoze da se flashuje.
Starije verzije imaju taj chip u verziji 2.x i taj chip ostaje isto 2.x kada se upgraduje na 1.1.1. I zato kada se vrate sa 1.1.1 na 1.0.2 telefon moze da se koristi.
Inace otkljucavanje 1.0.2 verzija je skroz lako 😊
treba oko 40 minuta u proseku 😊
15 komada je do sada naslo korisnike 😊
Mada moram da priznam da je tastatura DJUBREEEEE…
ajde chak i kada nauchis da pogadjas slova on se pravi pametan i menja ti reci za engleske.. a nigde nisam nasao kako se to iskljuchuje…
Dobro kada se iskljuchi autocorrect i neke stvari navikne se covek.
Zanima me da li vi imate neke veze sa http://www.iphonesimfree.com/ posto imate njihov logotip u naslovu. Nisam vas nasao na njihovoj listi dilera.
Inace iPhoneSimFree su danas otkljucali i 1.1.1 verziju i chak napravili sw koji unbrickuje telefon ako je nesto krenulo lose sa bilo kojim prethodnim resenjem.
Ocigledno su cekali da neko izbaci resenje za jailbrake i cim je provaljen bug u safariju sa tiff slikama izbacili su i gsm aktivaciju.
Evo i ja malo da se shirim..Najzad mi stig’o iPhone, ‘razvalio’ sam ga za 10 minuta, i sad se igram…Sve je super, sprava je extra i fali mi samo jedna stvar - voice mail box…Elem to nece da radi, shto je i razumljivo s obzirom da koristi AT&T account…Ja na svom potpaid-u imam ‘sekretaricu’ koja se pali posle drugog zvona, medjutim to neshto nece sa iPhonom…Ako neko zna u chemu je caka nek javi…Inache imam mts postpaid…
Shto se tiche tastature, jes malo teze da se naviknesh ali nije neki veliki problem..iPod je fenomenalan sa ovom ekranchinom, zvuk je super…Inache, sad se setih, kad sam meto svoju SIM karticu iPhone nije hteo da chita kontakte sa iste - elem morao sam prvo da sinkujem stari phone sa AdrressBook-om a zatim sa iPhone-om…Eto toliko za sad…
Tosho, legendo… svaka cast. Ako ti treba neka pomoc, javi, blizu smo… i ja se igram sa mojim vec 20 dana… da se pohvalim. Ima jos nekih stvari koje nerade, ali sa sve ima programcica koji to rese. Ono sto ja nisam mogao da resim su sistemske poruke od Telenora - dobijam gomilu gluposti. Ali boze moj, sa tim mogu da zivim. Nego ono sto mene iritira je desna slusalica koja uzasno krci. Ima gomila nekih sluski koje mogu da se koriste za iPod, ali nemaju mikrofon… Ako neko nesto sazna, a da nije 100$ - neka javi.
Meni su rekli da ne prodaju nista za iPhone, pa je mozda i pitanje da li ce uzeti da ti zamene i te.
Znajuci kakve su bile bubice (standardne) na iPod, uzeo sam te V-moda koje su po kvalitetu izrede i zvuku vrh, ali mislim da su TOLIKO bolje do In-ear Apple.
Meni je ideja bila da narucim 2kom standardnih iPhone bubica, i na jedne da zalemim moje stare In-ear, tako da je i tebi predlog da to odradis (zadrzi kabl, bubice zameni).
Ako te zanima ko mi je to uradio posalji PM.