A kako ti nije zao Sennheiserove bubice da otvaras…
i Gde si uspeo da njadjs njih za te pare.
Kod njihovog dilera tih mislim da nema, a i da ih ima mnogo su skupe…
Gledao sam neku sliku i mislim da imaju neki prsten.
Zvuk bi na njima trebao da bude bolji nego na Apple-ovim.
Plus taj dzek ne bi mogao u iPhone.
Sta mislite to tome da se pokrene tema o nekim sitnicama u vezi software-a?
Konkretno: ono blokiranje i vracanje u glavni menu. Blokiranje playera malo iritira ali nisam siguran sta od aplikacija pravi problem.
Pa da može džek bilo kojih, možda bih i u tom pravcu razmišljao, da koristim samo slušalice, međutim, napraviše konektor ovako duboko, pa nas zeznuše 😊
Ništa, eto me za vikend u Bgdu, pa ću valjda završiti posao 😊
Slobodno odtvori temu i ljudi će se već početi javljati 😊
630 Eura??? Alo, bre? Dakle strashno…Ja isprozivo juche ove u domu sindikata, ne znam koja je firma..Dok je zena trazila neke DVD-ove, ja reko da bacim pogled shta ima, kad ono iPhone…50.000 dinara!!..:Ej, bre…Reko sam im da su kerovi tako da tamo vishe nisma dobrodoshao…hehehehe
Jbg, samo što gazda koji je odvalio tu cenu sedi kod kuće razgaćen i broji pare a ti prodavci slušaju prigovore po deset sati dnevno za platu od 250 evra :(
Ipak, uvek treba uvek reagovati, nikako ćutanje ali i sam se neki put zapitam čemu to kada će da uđe baja i izvadi par novčanica od 100 istih takvih koliko ih ima u novčaniku i plati to bez razmišljanja.
Baji telefon, gazdi pare, ja se nerviram, nerviram i prodavca i svi srećni i zadovoljni.
Veruj mi, živimo na pravom mestu..čak i ti na pola puta do Sibira 😊
Da ne živimo, klinac bi imali danas po 10.000+ pesama u mp3 kolekciji, znali barem osnove rada 16 različtih programa, imali instaliranog softvera u vrednosti od $10.000 i na sve to, baš nas boli d*pe što je pao OiNK ili Demonoid, jer znaš da ti niko neće sutra pokucati na vrata ili upasti dok spavaš, da te vode negde jer si skinuo najnoviji album omiljenog benda 😊