Elem, ovo cudo nece da mi radi ni na 10.5.8 ni na 10.6.4. Zapravo, digne se pa prijavi da ima gooomilu apdejtova da skine, krene da skida i ladno pukne bez ikakve greske. A ako prekinem to da radim, sta god da mu poturim od sajtova, nece da krene da skida uz razlicite errore za svaki sajt. Naravno, svi Java i ostali apdejtovi odradjeni.
Sada skidam sa FreeRapidom al on nece da skida sa rapidshare.com iako ima plug-in u sebi.
Nije da mi treba rapid i slicni al Vaesark i slicne fantasy art stvari mogu samo odande da skidam.
E da, i ako neko koristi FreeRapid neka vice ako zna gde on cuva listu za DL da mogu da prebacim ovo na drugi Mac, da oslobodim ovaj novi da igram Call of Duty-Black Ops. 😛
ATI Radeon HD 5750 i bre pici sve u 16est u full setovanju na 2560 rezoluciji!! Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction-SKIDROW se ubija na toj rezoluciji pa sam ga igrao na 1920 a FarCry2 i Need for Speed Shift cu tek da probam.
@ Kapetan
Jok, to je to sto i ja imam kao DMG. Puca na kraju apdejta a ako ga prekinem, nece da rade linkovi iako su servisi prisutni. NULL Browser error a na netu ga pominju jos od prosle godine i samo na jednom mestu sam nasao da su rekli da ce resiti problem. Bljak. 😠
E da, Miki, nov komp, nov cist sistem sa DefaultFolder, Hazel i LazyMouse kao dodacima. Full apdejt, skinut DMG, prebacen program i jok, nece. Ma zavrsicu ovo skidanje i ko mi pomene glupave rapid servise… 😠 :sick:
Ili čas napravi novog usera, pa probaj kod njega, kod mene isto na ovom iMac-u iz potpisa radi sve ko leptir, baš ovih dana koristio i za rapid i za fileserve, iako nema glupavi plugin da pročta CAPTCHA…no dobro, tamo su veliki fajlovi, ne cepkaju ko rapid na 100 i 200mb. Inače ne koristim ni jedan od tih programa koje ti imaš na mašini…
Blagi uzas, stavio sam novog usera, odradio update na 0.9.580 i opet je pukao na kraju al makar radi. Onda sam prebacio kod mene i isklucio da se apdejtuje. E sad, nisam imao zivaca da probam al sad je bas u Application folderu a ne u podfolderu kao dosad.
Nego, sad kad radi, kako bre da iskljucim da mi ne raspakuje fajlove posle skidanja???
da ne stajem na zulj..meni na 10.5.8…Saranjuje kako dobro radi….na svim serverima….........
E pa posto mi nisi resio problem sad i ovde moram da pitam. 😉 Jel, bre! Kako da stopiram samo JEDAN fajl u njemu?? FreeRapid ima legalno vidljivu opciju koja cak i radi a ovde nema nis start samo jednog fajla vec svih!??
P.S. A kreteni se trude da zabrane torente a ne ove rapid morone koji cak i naplacuju za uslugu???? 😠