probao sam na Parallelsu, dobro radi, posto nemaju za sad Mac App, ali mi je zapalo za oko Iphone streaming app, tako da pretpostvljam da ce imati uskoro 😊
mozete se prijaviti, dobijate probni kljuc i gledanje krece 😊
Nije neki izbor programa za sad, ali je zanimljivo…
A kako vam rade HD kanali? Meni koce malo, dok ostali rade odlicno.. Mada nisam probao da povecam buffer, moguce da bi tako resio problem.. E da, imam 4Mbit, al kad ga merim, ne prelazi 3.4 Mbit
U trenutnku gledanja HD kanala bitrate dosta varira i prelazi i preko 4Mbit-a zato ti koci i ne bi pomoglo i ako povećaš buffer.
Verovatno si probao, ali i dalje secka.
meni na 16mb ne secka HD 😊 mada radi pod Parallelsom
pitao sam ih na email za softver pod MacOSX, odgovorili su vrlo brzo da se radi na njemu ali nema konkretan datum, verujem da ce i to biti u prvoj polovini sledece godine, mada jos nisu ni zvanicno krenuli. Sledece godine ce biti izgleda bum ovakvih servisa ovde i preko.
Inace ne znam da li je neko probao da se pretplati na Netflix i da preko nekog US VPNa proba streaming? Gotovo da sam spreman da se upustim u avanturu makar na test 😉
Mislio sam na neki placeni vpn servis, podrazumeva se da besplatni ne rade kako valja. Racunam da VPN daje bar 2mbps dedicated tunnel i flat da bi radilo pristojno…probacu nesto pa javljam…
Koji HD kanali postoje? Ja sam gledao na njihovom sajtu, nema nikakvog info-a, a nemam ni jedan PC ni na poslu ni kod kuce…
Mislim da je idelan kombinacija iPhone ili iPad, na kome je to za sada besplatno + Apple TV 2, pa da se strimuje sa jednog od ova dva uredjaja preko Apple TV 2 na TV… Probacu kada dadjem kuci.
Nisam palio Paralelse da vidim kako windows aplikacija radi, ali za baš požrtvovane koji hoće da gledaju domaći TV preko neta, a ne bi baš da se razbacuju resursima, evo rešeniiija: