Cekaj stani, da li su to oni u windows 7 ugradili Expose, tj. maznuli citav Expose??????
Inace ovaj mis je ‘zanimljiv’ meni iz dva razloga, prvo imam osecaj da se lakse drzi i kada koristim kod nekog magic mnogo mi nedostaju dugmici sa strane na koje sam stavio expose funkcije, a ovde imaju tu foru samo sto je koriste da ides kroz dokumente. Mada dizajn je 0.
Sram ih bilo. Tako je i neki nepoznati autor izmislio prikolicu sa 4 točka, pa su Mercedes i Ford posle ukrali ideju i danas svi imaju 4 točka…osim trokolica…i motora…i monocikala.
Meni je zanimljiviji momenat da na MS sajtu video ima 2 i nešto hiljade pregleda, a na YT 30x više. Neće ljudi da stavljaju Silverlight da bi videli jedan glupi video 😊
Da sliverlight, zato sam i cekirao yt, mada kapiram da je ovo neki hrvat radio cim je dinamov dres tu.
A ti sada Mario banalizujes, ne kazem ja da je Apple licencirao expose (ko zna mozda i jeste :laugh: ) ali napraviti potpuno isto, bar ovaj video tako govori, je totalno glupo. Napravi slicno ali malo drugacije i to je kul.
Posto si se dohvatio kola dacu ti primer na njima.
Audi napravi model, onda VW prekopira gomilu detalja i stavi na Passat-a ali malo to izmene da nije bas toliko ocigledno, pa onda škoda prekopira Passat-a ali suptilno i eto imas 3 razlicita automobila.
Audi koji je original i koji zapravo jedini valja od ova 3, Passat koji je govno i Škoda koja je zapravo i dobra ali joj je logo ruzan pa niko nece da kupi, osim par nesrećnika koji se zajebu. Svi srećni.
Tj.imaš Apple koji valja, Microsoft koji je bulja i Linux koji je ok ali smoriće te ako ga budeš koristio.
...Posto si se dohvatio kola dacu ti primer na njima.
Audi napravi model, onda VW prekopira gomilu detalja i stavi na Passat-a ali malo to izmene da nije bas toliko ocigledno, pa onda škoda prekopira Passat-a ali suptilno i eto imas 3 razlicita automobila.
Audi koji je original i koji zapravo jedini valja od ova 3, Passat koji je govno i Škoda koja je zapravo i dobra ali joj je logo ruzan pa niko nece da kupi, osim par nesrećnika koji se zajebu. Svi srećni…
Audi koji je original i koji zapravo jedini valja od ova 3, Passat koji je govno i Škoda koja je zapravo i dobra ali joj je logo ruzan pa niko nece da kupi, osim par nesrećnika koji se zajebu. Svi srećni…
Elem, meni očgledno ne smeta to što jedni od drugih uzimaju ideje, pa mi bzvz i da čtam zgražavanje te vrste na tu pojavu 😊
E sad, kao što reče marelli, W7 nema ništa nalik onom prikazanom exposeu, a mrzi me da palim da bih se i sam uverio, tako da je ili reč o naknadnoj funkcionalnosti dodatoj 3rd party programom ili je nešto novo na čemu rade, o čemu je onda još uvek rano govoriti.
Da sliverlight, zato sam i cekirao yt, mada kapiram da je ovo neki hrvat radio cim je dinamov dres tu.
Tip se zove Hrvoje Benko.
Inace ima dosta nasih u redmondu.
Ja ne volim toliko poredjenja microsofta i applea,jer kompanije nisu ni blizu tome da ih zovemo slicnima.
Cak na vise polja saradjuju,nego sto su konkurenti,
ali sam skoro citao intervju sa onim Stevovim poslednjim sefom,bivsim ceo pepsija.
Covjek je prisustvovao sastancima i microsofta i applea,i bas u njima vidi glavnu razliku u ideologijama dvije kompanije.
Na sastancima applea je nastajala tisina u prostoriji kada su dizajneri ulazili,jer je njihovo misljenje Stevo najpazljivije slusao i prilagodjavao mu odluke.
A dok je microsoftov sastanak opisao nekako slicno kao sto bi ja opisao nasu skupstinu.
Strasan intervju,ako ga nadjem po kompu,okacicu ga ovdje.Najzanimljiviji je dio kad prica o stevovoj opcinjenoscu sonyjem.
Da, John Scully, čovek kojeg je sv. Stevan doveo u kompaniju pitanjem: „Hoćeš li čtav život da prodaješ zašećerenu vodu?”, a ovaj ga kasnije izbacio iz kompanije :laugh:
U duhu naslova teme — možeš čoveka da izvedeš iz menadžmenta šećernom vodicom ali ne možeš menadžment šećernom vodicom da izvedeš iz čoveka. B)
Da, John Scully, čovek kojeg je sv. Stevan doveo u kompaniju pitanjem: „Hoćeš li čtav život da prodaješ zašećerenu vodu?”, a ovaj ga kasnije izbacio iz kompanije :laugh:
U duhu naslova teme — možeš čoveka da izvedeš iz menadžmenta šećernom vodicom ali ne možeš menadžment šećernom vodicom da izvedeš iz čoveka. B)