potrebna mi je ona za onu sto sluzi za pravljenje stvari na vebu, pocinje na isto slovo kao i dunav, a pravi je ona firma sto pocinje na isto slovo kao avala, meni najpoznatija po onom programu za obradu fotografija…
u nadi da me je neko razumeo, kao i u nadi da za moj slucaj ima pomoci, te kao i u nadi da nisam ispao prevelika budala sluzeci se ovakvim manirom obracanja,
Otkucaš puno ime toga što si nam opisao i na kraju dodaš jednu ili sve od magičnih reč za par servisa za preuzimanje fajlova (dva počnju grčkom reč za ‘veliko’, jedan engleskom za ‘brzo, ubrzano’, par njih počnje sa ‘file’); ili dodaš reč koja počnje imenom jednog skandinavskog Boga, a koristi se za jedan peer-to-peer načn razmene fajlova. E, takvu rečenicu otkucaš na Googleu i dobićeš mali milion linkova.
tj. ne znam sta od toga sto nadjem da skinem. ima nekih stvari za koje mora da se kuca neki kod u Terminalu, pa nisam hteo da probam dok ne pitam nekog mudrijeg…koliko uopste treba da budem oprezan kod takvih stvari?
kad neko u 2011 godini ne zna nešto da nadje na prokletom google i pored toliko prokletih torrent, rapidshare i ostalih sajtova onda tom nekom to zapravo i ne treba.
treba ili ne treba, moja stvar. nisam znao, pitao sam, dobio odgovore, zahvalio se, bio sam ljubazan, nisam nikog vredjao, nisam bio neprijatan. u cemu je problem?