Jel zna neko cime mogu da skinem sve slike sa npr. ove strane?
SiteSucker nece, iGetter nece, Miki mi je probao sa SpeedDownload al kaze da on to skida po nekim folderima pa bih posle morao da opet to skupljam na jedno mesto…
Sa wget sve može, ali treba da se potrudiš da dobro formiraš parametre.
Ima nekoliko OSX GUI verzija wgeta (od kojih se po imenu sećam samo CocaWGET) - koji je najbolji, ne znam.
Jeste, ja sam se pre nego što kupih RapidWeaver, mučo pokušavajući ručno da napravim 4D-ov sajt za koji oni koriste Drupal i tu mi se za skidanje sajta najbolji pokazao upravo CocoaWget.
Nisam podešavao parametre tako da je skinuo i dosta đubreta i podelio po direktorijumima ali lako se sve to filtrira pomoću search boxa u Finder prozoru.
Znam da je zeznuto ovo oko php-a al da je ovoliko, nisam verovao. Lele, program iz 2004te i neka ‘zakrpa’! :S Nista, hvala na pokusaju. Jes da nije komfornije al brze cu da command kliknem na slike pa bacim u folder.
Program jeste sklepan (wrapper za pavuk) + ikonica mu je otprilike sa sistema 7 ali mi se u praksi pokazao i dokazao. Čitav Matakovićev Overkloking na webcafe.hr sam skinuo pomoću WebGrabbera, a tamo je sve linkovano 100 puta grđe.
Mnogo mi više znač što radi odlično nego da je umiranje u lepoti sa krajnje redukovanim mogućnostima, što je danas vrlo popularno.