< 1 2
2 of 2
Kako eliminisati nepoželjnu ikonicu
Posted: 24 January 2011 03:36 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

Bio je devon.menu, drugo ništa nisam dirao 😉

Profile

Posted: 24 January 2011 04:01 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

E svarno ne pratis fabulu! 😊  Sad sam skinuo DEVONThink Pro, startovao ga i vidim da on ima svoj AppleSript menu u sebi a nigde ne vidim neku komandu da dobijem ono sto si ti imao kao na slici. Ajd sta si kliknuo u Preference ili gde vec pa da i ja dobije isto kao i ti?

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

Posted: 24 January 2011 05:39 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  189
Joined  2009-12-15

/Applications/Utilities/AppleScript Editor -> Preferences -> ima jedan checkbox za prikazivanje menu extra menija.

Profile

Posted: 24 January 2011 06:48 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  397
Joined  2009-02-19

ljubisha wrote:

E svarno ne pratis fabulu! 😊  Sad sam skinuo DEVONThink Pro, startovao ga i vidim da on ima svoj AppleSript menu u sebi a nigde ne vidim neku komandu da dobijem ono sto si ti imao kao na slici. Ajd sta si kliknuo u Preference ili gde vec pa da i ja dobije isto kao i ti?

Bila su sva fabrička podešavanja i tom brzinom je odleteo sa kompa da stvarno ne znam šta je bilo štiklirano 😊

U svakom slučaju na prvih 5 min korišćenja mi se totalno nije svideo ni jedan jedini njegov deo pa sam ga zato i obrisao.

Profile

Posted: 24 January 2011 08:00 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

@ ivan90bg

Ovaj, jelte, ako je meni bilo upuceno, da znam gde se pali jer koristim AppleScript.

@ Shiki

OK, onda neko drugi ko ima instaliran isti iako pretpostavljam da nema jer bi se do sad javio da razresi misteruiju. 😊

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

< 1 2
2 of 2