A jesi li se uopšte potrudio da pogledaš datum? 09.06.2010. godine? Da li je možda moguće da je odrađen update drajvera, a nije napisano na strani?
Ja se samo trudim da ti pomognem, ali evo svečano obećavam - tebi neću više…
Bes me ako ista razumem. :unsure: Koji datum da pogledam, gde, na kom linku, strani…? Na osvovu onog podebljanog nasao sam sajt sevenforums.com pa skidam drajver al drajveri u imenu nemaju XP pa me opet interesuje sta si hteo da kazes ovom porukom.
Probao sam i nista nisam dobio tako da ajde objasni, leba ti.
Prvo cemo da 😠 glupavi pisi a onda ipak na kraju mogu da se :woohoo: sto ipak radi.
Kad sam dosao kuci, procitao sam poruku i ukapirao na sta si mislio. E sad, iako sam i to bio probao posle instalacije ‘obicnih’ drajvera, resih da ponovo reinstaliram win pa na cistoj masini odradim samo taj drajver i pazi kad sad radi!! Ne, necu da pitam u cemu je bio problem, prezadovoljan sam kako radi.
Some subtle changes to Boot Camp were made with Mac OS X 10.6.6, a tip notes. When creating a Windows partition the tool now asks for an ‘authentic installation disc of Windows 7 Home Premium, Professional or Ultimate.’ Windows XP and Vista are no longer mentioned, suggesting that Apple is effectively dropping support for them.
Boot Camp is now also said to require the download of ‘additional software designed specifically for each Mac,’ consisting of drivers for components like keyboards, trackpads and webcams. Users are in fact told not to use software from a Mac OS X install disc or another computer. The change is likely meant to ensure that Mac owners install the absolute latest drivers on their machines, rather than outdated ones which could produce unnecessary troubleshooting burdens.
Idem na Net preko mreze a na tom kompu isto imam Little Snitch. E sad, desava mi se da na njemu ponekad dobijem prozor za potvrdu a ne na radnom kompu. Kako to da sprecim, ako ste razumeli pitanje.
LittleSnitch onda deinstaliraj na njemu, nije on namenjen za to. I drugo pitanje, zašto rabiš kompjuter da ti bude ruter, samo na struji ćeš da uštediš za par meseci za jedan žičani ruter koji to radi mnogo bolje?
Sta te briga kolko placam struju? 😛
To nije bilo pitanje. Zasto se ne javlja uvek vec samo ponekad, od sajta do sajta? Posto mi je komp na dohvat ruke, nije frka da mrdnem misa i lupim Enter al ako bas ne mora, jos bolje.
Sta te briga kolko placam struju? 😛
To nije bilo pitanje. Zasto se ne javlja uvek vec samo ponekad, od sajta do sajta? Posto mi je komp na dohvat ruke, nije frka da mrdnem misa i lupim Enter al ako bas ne mora, jos bolje.
Da ti odgovorim u tvom stilu: šta te briga što se javlja ponekad, LittleSnitch nije namenjen da radi na računaru koji glumi ruter. :evil:
Inače, ne preporučuje se upotreba kompjutera od 1000 i kusur evra za posao koji BOLJE obavlja uređaj od 15 ili 20 evra.
Hm, sta znaci nije predvidjen? Aman zasto se javlja samo ponekad, to je pitanje. Prihvatam i ‘ne, ne moze’ kao odgovor a sugestije oko deinstalacije samo ako je neko raspolozen za svadju.
Inace, kad vec ne razumes da se kompjuteri koriste za razne svrhe pa makar kostali i xxxx eura, tek onako da napomenem ko da ne znas da vec godinama imam dva kompa, slabiji/stariji je za torrente i sufrovanje u vezi toga a drugi jaci je za rad i Win/igranje a on se ponekad i gasi. A na taksiju bi za ruter ustedeo za manje od mesec dana al ajd sad. :whistle:
Hm, sta znaci nije predvidjen? Aman zasto se javlja samo ponekad, to je pitanje. Prihvatam i ‘ne, ne moze’ kao odgovor a sugestije oko deinstalacije samo ako je neko raspolozen za svadju.
Zato što kada proglasiš mašinu za ruter, ona već podigne firewall, iliti ipfw, pa onda ti na to dodaš još jedan firewall jer je LittleSnitch isto firewalli i otvoriš sebi mogućnost za probleme. Ukoliko želiš da nemaš problema, onda izbaci LittleSnittch i nauč kako da uz pomoć ipfw blokiraš stvari. Ili kupi hardverski ruter i ostavi LittleSnitch na mašini. To što sada radiš je isto kao kada bi istovremeno pustio Disk Utility da ti sređuje disk i iDefrag da ti optimizuje taj isti disk, samo što su posledice manje.