[POVUČENO] iPhone 3GS 32 GB SIMFREE!!
Posted: 29 January 2011 11:33 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Dakle, prodajem svoj iPhone 3GS pošto sam odlučo da pređem na iPhone 4.
Kao što kaže naslov, u pitanju je 3GS 32 GB black sim free.
Telefon je perfektno očuvan, osim jedne ogrebotine na plastici u donjem levom uglu, bukvalno na ćošku, koja meni lično ne smeta, primeti se tek kad se skida case. Od prvog dana korišćenja Incipio case sa zadnje strane, folija na ekranu. Nema ogrebotina, stvarno da nema ovog ‘problema’ na ćošku mogao bih da kažem da je skoro pa mint.
Telefon dolazi bez ičega, dakle, samo iPhone, nemam kutiju i prateću opremu, ali zato imam crnu soft futrolicu koja ide uz njega + jedna nova, rezervna + još jedna, nova, crna kožna, isto rezervna.
Uz telefon dajem i neotpakovan ZAGG Invisible Shield full body za njega, mrzelo me da se petljam, pa ako neko hoće…

U pitanju je iOS 4.1, Carrier 8.0, firmware 05.14.02, jailbreakovan. Kupac će dobiti sveže formatiran i jailbreakovan telefon.

Cena: 400 evra, fixno. Dolazi u obzir i zamena za iPhone 4, 16/32 GB, isključvo sim free, uz moju doplatu naravno.

Kontakt: 063 585 228 Srđan

Post edited by: RingeRaja, at: 2011/02/03 14:32

Profile

Posted: 31 January 2011 07:35 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-04

Hmm, niko ni da priupita kakav je telefon, malo sam razočaran:(
Možda sam pogrešio što sam stavio da ima ‘problem’ na ćošku, ali rekoh da budem 100% korektan, a telefon može da se pogleda i da se vidi da je u mnogo boljem stanju nego što se većina korišćenih prodaje.

Cena neće ići dole, s obzirom da se 3GS 32 GB modeli koji su skinuti sa mreže prodaju za 350+ evra i lično mislim da je cena od 400 evra korektna. Ako se ne proda nema frke, ostajem na 3GS-u, nije mi pod moranje.

Ne dobija se prateća oprema (jbga, tako sam ga uzeo od Nemanje); ali dajem kao neki vid kompenzacije 3 futrole i ZAGG, sa Incipio case-om koji je na njemu (doduše izlizan); a dodajem još i USB kabl pride.

Profile

Posted: 01 February 2011 09:29 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  274
Joined  2010-03-04

Da si se oglasio pocetkom januara imao bi kupca 😊.

Trazio sam neki 3GS sim free (16/32GB) ali mi je ispala veoma povoljna mogucnost kupovine Desire HD u uzeo sam ga.

Nisi pogrijesio sto si stavio da ima problem budi siguran, kome se svidi telefon nece gledati to na cosku ako je sve ostalo mint.

Sto se cijene tice,hm malo je tajming za prodaju los. Evo zasto.

U odnosu na telefon cijena jeste ok, medjutim:

Zakljucane cetvorke ljudi koji nemaju zivaca da cekaju unlock prodaju za 450-500e. Ima ih puno vjeruj mi. To te malo zeza. Druga stvar,kad bi spustio cijenu prodao bi ga odmah. Onaj ko kupuje svakako ce gledati sim free za eventualno malo vecu cijenu od non-sim free. Medjutim, davati 3GS 32 gb sim free za 350-370e sa stanovista prodavca je maltene davati ga ni za sta s obzirom na uredjaj zar ne? Pogotovo sto su se do prije 2-3 mjeseca 3G 16gb zakljucani prodavali za 250e glat.

Ja da sam na tvom mjestu, povukao bih oglas i sacekao do ljeta. Nista te ne kosta kako si i rekao. Kad na ljeto izadje taj novi iPhone imaces mogucnost da biras ili njega ili cetvorku po nizoj cijeni nego sad (ukoliko novi bude imao minorna poboljsanja).

Kako god uradio, nije lose da okacis slike telefona da ljudi mogu vidjeti kakav je.

Profile

Posted: 02 February 2011 12:03 AM   [ # 3 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  47
Joined  2009-06-13

odlican gornji post, a sad sazeto:
http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=61771&catid=35

Profile

Posted: 03 February 2011 02:32 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-04

Društvo, najpre da se zahvalim na sugestijama i predlozima, koji će biti prihvaćeni.
S obzirom da se javio samo jedan zainteresovani user (koji je ne kraju odustao - ustvari, odustala je devojka koja je htela da menja svoj iPhone 4 za moj 3GS); a da niko nije hteo ni da pita da mu pošaljem slike na mail, telefon će biti povučen iz prodaje i mislim da ga u dogledno vreme neću ni prodavati.
Na kraju, suprugi sam pre par meseci, kada sam prodavao 2 komada ostavio iPhone 4 32GB simfree (bukvalno joj zamenio poslovni laptop na terenu); pa ću da se ogrebem, ako mi baš zatreba.

Pozz svima;)

Profile