< 1 2
2 of 2
Pitanja jednog pocetnika
Posted: 28 November 2007 06:15 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

voyager wrote:

Ne znam..meni uopšte ne smeta to što moram da se mučm oko otključavanja i zezanja sa softverom.

Da prostiš, meni računica da moram da dam mnogo para i da se igram hakera da bih mogao da koristim telefon ne idu jedno s drugim…
I pritom mislim na sve procedure da se izvrši upgrade firmware-a, instaliranje softvera, itd.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 28 November 2007 07:40 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

^Hehe, a da prostiš, meni baš idu jedno sa drugim 😊

Da dam 50€ za neku Nokiju ili Samsun, klinac bi se mogao igrati u terminalu ili logovati na telefon nekim alternativnim putem osim kablom 😊

A čm telefon ima OS, nebitno koja je cena teleona, igra je zagarantovana.

E sad, naravno, meni nije mnogo dati 300 za ovakav telefon, ali bi bilo neopravdano dati 600 😊 Naravno, ovo je moje viđenje, a tuđe se može, a ne mora razlikovati.

Profile

Posted: 28 November 2007 10:15 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Pa na kraju kada se rezimira opet ispa bolja kombinacija kupiti iPhone od 300evra i rucno ga otkljucati jer koja je svrha ‘otkljucanog’ telefona koji radi samo sa ‘probranim’ zemljama, to znaci da i taj ‘otkljucani’ iPhone opet treba hackovati da bi radio na nasim mrezama :( :unsure:

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 29 November 2007 02:00 AM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Slazem se..

Inache..ne znam za vas, ali ja mislim da ko god tamo negde u svetu /chitaj USA, France, UK i Germany/ kupi iPhone sa ovim njihovim 2-years-plan-ovima nije normalan i treba da se lechi..Mislim, prichaju za nas da smo ovce i neobrazovani divljaci a pogledajte shta njima rade???...Znachi ako uzmesh najjeftiniju varijantu, recimo za francuski Orange -

‘They start at €49 per month for a two-year contract (signing up for one year will cost you €4.50 more a month): that includes four hours of talk time, 50 text messages, and 10 hours of access to Orange hot spots, as well as Visual Voicemail and “unlimited” data access (there are some restrictions, including a warning from Orange that they might cap data transfer at 500MB a month).’

- osudjen si da placash 2 godine!! po najmanje 50 evra mesechno = 6000 evrica/year…Alo?? I josh ti traze 399 evra za uredjaj???? Zashta bre?..Za to shto su turili transmitere i sad muzi 9000 godina??? 21. vek a oni cepaju na GSM-u ko da su ga juche izmislili…Dakle treba zapaliti svaki telekom preventivno…

Mislim, svaka chast al Srbija je majka.. 😊 Ja placam 3 post paid telefona mesechno maximum 50 evra zajedno i to kad se bash pricha/zena, cerka tinejdzer i ja/ i koristim besplatan WiFi koga ima de ocesh u gradu /kafici, restorani - evo i Delta City je ceo pokriven/..i mogu da raskinem ugovor kad ocu..Kakav bre 2-year-plan kakvi bakrachi??? Moze sad neko da kaze - jes, njima je plata 5.000 evra pa im to nije nishta..Prvo nije im plata 5.000 evra a drugo svakom je neshto shest ‘iljada evra…

Josh cenu paketa nekako da progutam, ali vezivanje na 2 godine, e to je bato komunizam..Ima ovako ili nema uopshte…Neka im ga malo da vide kako je lepo..Sace da produze radno vreme na 19 sati dnevno, treba se plati iPhone jbga…heheheheeh

Ili mozda ja nisam neshto dobro razumeo..

Post edited by: SERBIAN, at: 2007/11/29 02:25

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 29 November 2007 12:59 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Cijena otključanog telefona iz Orange mreže je u Francuskoj.

12*50=600€, godišnje, odnosno 1200€ za vrijeme trajanja ugovora od tri godine. Nije nikakvih 6000€ u pitanju.

Ja čekam da se pojavi na Torr-ima pojavi image otključanog iPhone-a i onda ću da ga nabavim… Jedino što onda ostaje jeste editovanje liste podržanih zemalja…

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 29 November 2007 05:05 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Xa xa xa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

SERBIAN je definitivno stavio tacku na i onda iPhona, predlog administraciji sajta je ovaj: ‘zakljucajte temu’

i da 50*12=600/godina puta 2=1200evra za 2 godine i oni ti jos zipa sad—>> ‘poklone’

‘four hours of talk time, 50 text messages, and 10 hours of access to Orange hot spots, as well as Visual Voicemail and “unlimited” data access (there are some restrictions, including a warning from Orange that they might cap data transfer at 500MB a month).’

4 sata..uuuu..mnogo..ili sto bi srpski seljak rekao…bas mlogo..

50 SMS…...puno je to….da su dali 20 SMS to bi bilo taman….

i sada ono najbolje…

‘neogranicen’ protok koji oni mogu ograniciti kad im se prohte na 500MB

:blink: :blink:

...nisam skontao sta je tu ‘neograniceno’ ili na engleskom ‘unlimited’.....

...mislim cak su i oni unlimited stavili pod navodnike…:laugh: 😛

...tako da na tih 1200evra se slobodno moze dodati _____(<—upisi proizvoljno koliko hoces) para…:whistle: :whistle:

...rezime….OSISACE TE KAO OVCU I TO GOMILU PUTA…

e da, da sam sebe ispravim…

napisali su ‘there are some restrictions’, nisu napisali ‘there MIGHT be some restrictions’...

sto znaci da CE BIT OGRANICENJA…

al opet ima ona….1000 ljudi 1000 cudi, ko voli neka izvoli….

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 29 November 2007 05:19 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Jes 600 ne 6000…Znao sam da sam se ngde za****o..😊

Sve jedno, vezivanje na 2 godine je katastrofa…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 10 December 2007 06:51 PM   [ # 23 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  17
Joined  2007-11-26

EMERGENCY!

Po internetu skruze glasine da za vikend izlazi 1.1.3. To bi trebalo da ubrza otkljucavanje verzije 1.1.2 tako da je dobra vest za one koji vec imaju telefon. Medjutim, posto meni drugarica tek u petak ide za SAD moje novo pitanje je da li da cimam druga koji tamo zivi (i kod koga ona ide) da mi kupuje odmah, pre izlaska 1.1.3? Ili ne? Mozda ce 1.1.3 biti laksi za otkljucavanje? Mada sumnjam…

Molim za hitan odgovor!

Profile

Posted: 10 December 2007 08:44 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Trebalo bi da još uvek bude na zalihama 1.1.2 modela. Sad više nije onakva pomama za njima.

Jel ti ta drugarica voljna da donese još nešto iz USA, uz nadoknadu, naravno? 😊

Profile

Posted: 12 December 2007 01:33 PM   [ # 25 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  17
Joined  2007-11-26

Mogu da pitam, mada vec donosi gomilu stvar i jako je istripovana da ce je smarati na carini…

Profile

Posted: 12 December 2007 01:40 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Za moju robu bi komotno i mogla da plati carinu..opet bi me jeftinije izašla nego ovde 😊

Imaš PP.

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ Guard film      Problem sa SMSom - rešen ››