Mislim da je nemamo, ali šta bi tačno hteo da ‘reklamiraš’? Onako kako ja vidim, sve što iole ima veze sa Macom ili Appleovim proizvodima možemo da progledamo kroz prste. Ako je reč o softveru domaće proizvodnje ne da ne bi samo progledali kroz prste, nego je i poželjno, pogledaj banere za Springy i MPEG2Works, to će se uvek sa velikim zadovoljstvom besplatno postavljati na ovaj naš sajt, mislim da tu imamo konsenzus (ili kako se već to kaže B)).
Ja sam za to da se svi prodavci Mac opreme u Srbiji slobodno oglashavaju na ovom forumu…Moze neko glasanje pa shta vecina, ‘demokratski’, odluchi.. 😊 Ili placen banner, shta ja znam…Sve jedno kako, mislim da je dobro da sve informacije vezane za kupovinu Mac-ova treba da budu ovde…Moze i review prodavnica, usluge, cena itd… To bi verovatno samo doprinelo kvalitetu ponude u nas..IMHO.. 😊
Ja se oduševih onim oglasom 😊 (stilom, pošto u cene neću da zagledam bar dok ne otplatim kredit za trenutni iMac 😉)
Tako da definitivno nemam ništa protiv…
Hvala SERBIAN, mali oglasi su deo u koji slabo zalazim. 😉
I od mene alal vera na oglasu! Čudno jedno da neko kod nas reklamira Apple proizvode a da nije (polupismeno) preveo neku arty-farty ložanu. :laugh:
Dakle, to je Phoenix - to je beše gore na Bulevaru preko puta pravnog? Kupovao sam kod njih, izvinjavam se na reklami ali stvarno su jevtiniji za neke stvari (poslednje što sam pazario je neki CanoScan). Jedino je malo bzvz neki smoreni lik - prodavac, koji samo što te ne gađa kupljenom robom jer ga cimaš da ti prodaje tamo nešto 😛
Ali nema veze, stilom ovog oglasa su se popravili u mojim očma.