Tuzno ali istinito, je da smo se zalili na Slobu. A sad je jos vece zlo i ovi je navodno zovu demokratija ili su ovi nasi izmislili nov oblik iste. I ja licno volim svoju zemlju i mislim da bi se ovde lepo zivelo da nema nekih stvari koje nas prate vec duze vreme. Tako da ako mozes da ides odavde ja ti licno drzim palceve da se stvoris tamo gde si zamislio.
Ja cu najverovatnije u Ameriku do kraja godine. I sto je najvaznije najverovatnije cu raditi u svojoj struci sto mi je ogroman plus.
Inace evo ga jos jedan biser. Jutros ustajem i spremam se za posao i palim tv da cujem jutarnje vesti i cujem da je donet neki nov zakon o zabrani susenja vesa na terasama. Ej zamisli ti to ovde nekom nameces ko prima 30 000 platu u najboljem slucaju da kupuje masine za susenje vesa i sl, a vecina se jedva prehranjuje. Onako ali sigurno stvarno u svim elementima idemo ka evropi i cak bolje od njih sa poskupljenjima, nametima, dazbinama dok zarade padaju i nezaposlenost se povecava.
Mene samo zanima koliko su drski i bezobrazni da i dalje posle skoro 11 god oni dalje pominju Milosevica, a na vlasti su duze od njega. I nikad vise nije uslo novca u ovu drzavu u zadnjih deset godina i gde se to vidi - nigde. Isto kazu da nam je prosek plata u zadnjih 6 godina ne znam koliko puta veci. E sad da li mi zivimo toliko puta bolje vidi se iz prilozenog.