Jelte, da nije mozda serija koja je bila OK, ‘Ljubav na seoski nacin’? Naravno, vecina ni nema pojma sta je to. Opisan je mentalitet a nije pljuvan po njemu. Elem, dosli smo do ovoga a kome nije jasno, pa… bice.
Naime, vip od skoro ima u ponudi i svoj internet, pa kao promociju za 10000 prodaju asus eeepc. ovu sliku sam video prvo u novinama, a vidim da je ista i na njihovom sajtu, obratite pažnju na ekran eeepc-a. Šta mislite, da li je ovo dozvoljeno?
Juče je Gorica Nešović iz radio Beograda (a svako jutro sa RTS1) imala jedan unibody alu 13’ ispred sebe, ali ga danas nema. Isto je bilo i onomad (dokumentovano ovde 😊) kad je bio jedan takav u 2. Dnevniku na jedan dan.
Koji ih to hohštapler zove kada primeti da pokazuju Mac-a na televiziji? Da li to Pink ima monopol u Srbiji na pokazivanje Mac-ova?
E, Mac se vratio na radio beograd ovog jutra, a sada mu je Dragan dao zasluge naglas. Imao je ispred sebe neku klavijaturu sa kojom je nešto kao komponovao i rekao: ‘uz pomoć ove ljute mašine i profesora mac-a…’
A Mac se pojavio i u jutarnjem dnevniku (RTS1) i to velikoj količni. Bio je prilog o pirateriji. U tom prilogu su se dohvatili piraterije preko akademske mreže i tu u kadru priča neki administrator mreže, a iza njega iMac i dva Cinema Display-a. :woohoo:
Oni su znatno ranije od Više Elektrotehničke. A sa Popom, Markom i Miškom sam letos nosio par komada u Sremske Karlovce u ispostavu, a onda i Xserve u centralu nekog fakulteta iz Novog Sada.
Ne znam kad je FUD nabavio Mečće, ali komšija filmadžija koji je studirao na istom nije imao zadovoljstvo da ih koristi 😊 FIT se već neko vreme hvali da se nakupovao Mečća, ali slaba im vajda kad su đubre od fakulteta, bar što se IT dela tiče (jer vidim da furaju i neke menadžmente i dizajnove).