lawyersgrlf90 wrote:
SOad wrote:
Ne vodim vise 😊
Ili, pak, jos uvek vodis
http://www.kupindo.com/kupovina/Tehnika/Audio-tehnika/Za-tebe/iPod-Nano-5g-16gb-black/9294211
budzenje cena na limundu je ocekivano nuzno zlo, ali ovo je vec malo previse.
Da apdejtujem Markovo pitanje, sta ako ti neko kupi i na limundu i na kupindu, i ovde? 😛
Dobro, to je vec kupindo u pitanju… Tu ide po fiksnoj ceni.
Ali da se ja apdejtujem, a sta ako ti neko kupi na limundu,kupindu, ovde i na kupujemprodajem?
Samo nisam gledao na halooglasi-ma! :D
A jos si pritom meni bio nudio taj isti za zamenu za moj iPhone + doplata, a nisi se vise ni javljao kada smo se dogovorili da cemo se cuti oko naseg susreta…Barem da kazes da si odustao, ali nema veze.
A sto se limunda tice, vidim da je na Limundu sitacija takva da su korisnici pod imenima crysis i lates kupovali po par stvari od tebe. A plus lates je suspendovan…sumnjivo da su oni dizali cenu za tebe i kupovali neke stvari kad ti cena nije odgovarala.
Ali nebitno, srecno u svakom slucaju…
EDIT: Ima i u halooglasi-ma! :laugh:
EDIT 2: Hmm…sto me nije iznenadilo da te ima i na isrbija! :blink: :lol: Da sumiramo, macserbia, limundo,kupindo,halooglasi,kupujemprodajem,isrbija…Jedino jos nisam proverao benchmark,a i necu. Dovoljno je i ovo!
I za ovo bih ladno mogao da te prijavim na Limundu,ali dobro…tebi ide na cast sve ovo!
Post edited by: MarkoDJ, at: 2011/02/25 03:07