Ja bih ovo banovao na keca, bez razmišljanja i suvišnih pitanja, a ako niko ne bude bio protiv i hoću, jedva čekam.
Ko hoće da zna i zašto, slobodno neka pita.
Ide sutra najava novog iPada, zamisli kad ‘trgovci’ krenu to da uvoze i prodaju. Ispravka, kad krenu da ‘uvoze’ i ‘prodaju’.
tacno, to sam samo hteo da dodamo, taj model je upravo sve kako si rekao…dalje no comment, samo da admini i modovi pre reaguju ubuduce da sprece ove ‘strucnjake’
Banovan. Mada kako stvari stoje, lik je prilično dokon, za ovog ‘saneri’ koristio .(JavaScript must be enabled to view this email address) tako da ovome genralno ovako nema kraja, ali u svakom slučaju, bilo ko od admina kad je ovde, blokira i briše postove (oglase u ovim slučajevima).
Banovan. Mada kako stvari stoje, lik je prilično dokon, za ovog ‘saneri’ koristio .(JavaScript must be enabled to view this email address) tako da ovome genralno ovako nema kraja, ali u svakom slučaju, bilo ko od admina kad je ovde, blokira i briše postove (oglase u ovim slučajevima).
Čak je postovao i sa iste IP adrese (188.2.166.x). B) Mislim da je zaslužio da se objavi barem ovaj početni deo.