1 2 > 
1 of 2
(Prodato) NVIDIA QUADRO 6000
Posted: 30 March 2011 05:11 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  28
Joined  2010-12-23

Prodajem 2x Nvidia Quadro 6000 Grafichke Render karte za radne stanice ili render masine.

Kartice su dobijene kao poklon od strane kompanije Nvidia za otkup mog rada koji ce se pojaviti na kutijama za kartice itd.

Link za karte je sledeci
http://www.nvidia.com/object/product-quadro-6000-us.html

Imam papire i 3 garanciju kao i carinske papire, kartice su u kutiji zapakovane.

Ove kartice se ne-uvoze kod nas i jako ih je tesko naci.
Svaka ima 6giga memorije i 448 cuda/cores.

Maloprodajna cena jedne u Americi je 5000$.

Jedna kartica je prodata, za drugu moze neka vrsta zamene , ili bih je prodao za male pare 1500evra (ili zamena za neku robu u toj vrednosti, telefoni, tableti…).

Pozdrav svima

Sva pitanja na telefon

0621457005

Pozdrav

Post edited by: kamisama, at: 2011/06/07 16:24

Post edited by: kamisama, at: 2011/06/07 16:39

Post edited by: kamisama, at: 2011/11/11 12:35

Post edited by: kamisama, at: 2011/11/13 18:59

Profile

Posted: 30 March 2011 10:55 PM   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  31
Joined  2008-06-17

sretna prodaja

ali na nvidia sajtu cena stoji 3550 dolara
a to je mlogo manje od navedenih 5000 koliko se ja razumem

http://www.nvidia.com/object/buy_now_results_ci.html?id=QD6000

Profile

Posted: 30 March 2011 11:00 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-12-23

Klikni na cenu koji si postovao i vidcesh pravu cenu,
cena koja pishe na sajtu je bez poreza u Americi, a kada kliknes dobijes pravu cenu.

Ja prenosim ono sto pise na kutiji koju sam dobio.

Takodje zainteresovani mogu fa potraze cenu tih kartica u Evropi.

Pozdrav

Profile

Posted: 31 March 2011 12:33 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  194
Joined  2009-02-18

Ta roba je za specifichne kupce i jako teshko ju je prodati, znam zato shto je jedan moj prijatelj prodavao Nvidia Teslu (takodje render karticu) i na kraju je prodao preko ebay-a…

sve u svemu jaka cena

sretna prodaja…

Profile

Posted: 31 March 2011 01:11 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

ma ok je cena, to je 3300 evrona za nesto sto kosta 3600 kome treba bice srecan sto uopste moz da kupi ovde…e sad da ja prodajem ja bi prodavao za 3k to je onako lijep popust B)

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 31 March 2011 08:00 AM   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-12-23

Hvala ljudi na podrsci, slazem se da je jaka cena ali da me nisu odrali ovi na carini bila bi manja ali sta cu kada ova zemlja nece da prizna nagradu koju dobijaju umetnici. Ja sam lepo objasnio carini da stoji Srbija tamo pored mog imena, ali Srbiju boli uvo, sa time sam ja rekao da cu da se selim i da vise nikada nece pisati Srbija… Taman nesto osvojis i eto ti ga na tvoja drzava nece da ti izadje u susret.

Izvinjavam se zbog duzeg texta ali sam popizdeo bio ahhaha .

Pozdrav svima

Profile

Posted: 31 March 2011 08:54 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

pa stvarno je njesra, steta sto nisi mogao da im objasnis kakva je situacija pa da ti uplate kesh, a mozda si mogao da ides na varijantu da ti posalju kao poklon pa da bude oslobodjeno dela dazbina mada ne znam dal to i dalje funkcionise…uvek mozes da ih stavis na limundo 😛 😛 😛

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 31 March 2011 02:29 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  252
Joined  2010-06-18

meni su za poklon koji vredi 1300e naplatili 420e carine pre par godina. sve zavisi kako se zalomi na carini, tj. ko ti zapadne. dobro nisu zadrzali jednu kartu kao ‘zalog’.

sve u svemu, srecno sa prodajom… mada najbolje ako mozes da ih zavaljas preko ebay-a… a onda bi bilo dobro jos kad bi mogao da povratis carinu koju si platio, posto izvozis :D 😉

poz.

Profile

Posted: 31 March 2011 02:56 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

boric wrote:

.. a onda bi bilo dobro jos kad bi mogao da povratis carinu koju si platio, posto izvozis :D 😉

poz.

Bolje da ne izvozi, pošto će da plati, a ne da uradi povraćaj.
Ko ne veruje neka proba da pošalje paket nekome u inostranstvo, vodiće mu se kao izvoz, a na to kao fizičko lice po ovim našim slepačkim zakonima plaćaš ‘izvoznu’ carinu. Da ne poveruješ, ali je tako. Ja sam se sa ovim susreo kada mi je kinez poslao falš bateriju. Kada sam otišao u poštu da pošaljem bateriju na zamenu rekli su mi da moram da polatim carinu i dodatne troškove, a kada sam im ja rekao da sam carinu već platio, ali pošto je neispravna šaljem je na zamenu, službenica mi je samo kratko odbrusila da su pravila takva i to je to. Isti odgovor sam dobio u Savskoj, gde je carina, tako da sretno sa eBay-om.

Profile

Posted: 31 March 2011 04:48 PM   [ # 9 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-12-23

Hehe

Pa to je krasno, koja katastrofa od drzave.
Ja dosta radim kuci i nisam bio upoznat sa svim tim peripetijama kako stvari pravno funkcionisu itd ali eto meni nauke.

Kao sto rekoh carini Serbia nece vise pisati ispod mog imena za par godina zato sto vise nema smisla. Razmisljam i ime da promenim hahahha

Na sve to carenik je krenuo da mi prica kako je Novak Djokovic neki auto osvojio i morao je da plati carinu ahahahaha jebote.

Hvala za Ebay informacije.

Takodje jedna kartica je za sada rezervisana.

Pozdrav svima

Kami

Profile

Posted: 31 March 2011 05:07 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Sa srećom da ih ovde utopiš i u dogledno vreme iz ove tvorevine od države odlepršaš:)

Profile

Posted: 31 March 2011 05:16 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-06-18

au! :ohmy:
mada me nista ne cudi… kad ja pokusavam da posaljem izdavacu moju muziku, da moze da odradi mastering i pocne sa prodajom… kazu: ne moze ako nije originalan disk, fabricki zapakovan u celofan… (u isto vreme neki drugi ljudi slali sve i svasta)...
gde ce originalniji nego licno narezan disk od coveka koji je ono sto je na disku stvorio svojim radom 😊

i dalje, srecno sa prodajom… i ako imas prilike da se usrecis napolju, ucini to 😉

poz.

Profile

Posted: 31 March 2011 07:10 PM   [ # 12 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-12-23

Hvala svima na podrsci jos jednom.

I nadam se da ce stvari resiti jednog dana samo da ga dozivimo hahahahha…

Sto se tice muzike i komentara opet mi chuka dvoprstusha na chelu hahahahaha

Jbga takav sam, mnogo me sve to nervira….

Poz

Profile

Posted: 31 March 2011 07:52 PM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

boric wrote:

mada me nista ne cudi… kad ja pokusavam da posaljem izdavacu moju muziku, da moze da odradi mastering i pocne sa prodajom… kazu: ne moze ako nije originalan disk, fabricki zapakovan u celofan… (u isto vreme neki drugi ljudi slali sve i svasta)...
gde ce originalniji nego licno narezan disk od coveka koji je ono sto je na disku stvorio svojim radom 😊

i dalje, srecno sa prodajom… i ako imas prilike da se usrecis napolju, ucini to 😉

poz.

koji izdavac?

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 31 March 2011 08:33 PM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

boric wrote:

kazu: ne moze ako nije originalan disk, fabricki zapakovan u celofan… (u isto vreme neki drugi ljudi slali sve i svasta)...

Tako sam ja famozno slao pirateriju ortaku u UK: u normalan jewel case narokao jedno 5 narezanih diskova, imao u šteku neki laserom odštampan omot koji je delovao legit, kuhinjskom spravom zavario celofan i na pošti rekao ‘jeste original, pizda li ti materina’ 😊

Ali sam imao isto iskustvo kao ti kada sam hteo regularno da pošaljem svoj video materijal napolje. U jednoj pošti sam naivno rekao da sam ja autor materijala (pošto sam kovertu već bio zatvorio); pa mi je rekla da ne može, a u drugoj me ništa nisu ni pitali 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 01 April 2011 03:54 AM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2010-06-18

@markooo: ma neki mali britanski… steal my oil, iliti skraceno SMOR :lol: :lol: :lol:
no, nebitno… reseno internetom… ftp i rokaj 😉

aj da ne trujemo coveku oglas vise 😊

poz.

Profile

1 2 > 
1 of 2
‹‹ HP ZR22W S-IPS      Samsung ››