< 1 2 3
3 of 3
Holly Cow (neki to vole vruce) !
Posted: 11 April 2011 11:27 PM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  189
Joined  2009-12-15

Nisam na SBB-u nego na IKOM-u.

Za 2250 dindži dobijamo analognu i digitalnu TV, HBO, nepristojne sadržaje :whistle: (koje ne gledam) i 5 megabita net bez ikakvih vezivanja. B)

A takođe sam primetio da imageshack nešto muti, ali ne ovde. Kada je slika linkovana (običnim linkom) sa Zaliva shack umesto da je pokaže pokazuje žabu u kocki leda sa porukom ‘This domain violates ImageShack’s ToS’. Nešto su se promagupirali. (ili ih je neko drugi pritiso)

Post edited by: ivan90bg, at: 2011/04/11 23:40

Profile

Posted: 12 April 2011 12:33 AM   [ # 32 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

ivan90bg wrote:

Ič ti ja ne znam šta ti znač to newsgroup server connection.

... SABnzbd+ ; usenet ; .NZB ; newsgroups ... stuff like that !

Nesto kao torrenti ali mnogo mnogo ljepse (citaj:brze;stabilnije i bez virusa-
ovo zadnje je vise vazno za PC populaciju) !!!

Vise informacije o ovoj veoma zanimljivoj materiji na sledecem link-u :

http://www.binaries4all.com/index.php

Ko je u mogucnosti da uziva u ovim blagodetima ,
neka instalira Spotlite . Ne ,ne zamenjuje .nzb search engine.
Ali u velikoj mjeri podjednostavljuje i olaksava trazenje yEnc fajlova po
kategorijama.

Na doticnoj stranici se takodje mozete upoznati sa holandskim zakonom ,
gdje se spominje da vi/ja smijem/te ‘skidati’ sve i svasta.Ali ako licno upucujete na dati link to se svrstava u pirateriju ! :blink:  😊 

Kako je u srbiji po pitanju ovoga , posto na vecini foruma kucna politika nalaze ovakvo ponasanje? Tj. da li to ima veze sa zakonom ili kucnom politikom ili pak kombinacijom ovih dviju stavki(vjerujem da nam Madamovski zna to najbolje objasniti)?

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 12 April 2011 02:59 PM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Evo razlike, predhodni:

i sada sa Upload Buster:

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 12 April 2011 06:05 PM   [ # 34 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  197
Joined  2010-05-06

Evo i moj skromni doprinos 😊

Signature 

"Everything starts with a great product"

Profile

Posted: 12 April 2011 10:23 PM   [ # 35 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  986
Joined  2008-06-15

Ne kapiram taj vas ping ali evo ovo je moja kucna varijanta
[img size=499]http://www.speedtest.net/result/1249117228.png[/img]

A sutra dodajem ovde i varijantu sa posla, gigabitni opticki kablovi direktno na akademskoj mrezi sve do centra u BG-u…bila je prava uzivancija ali je od skoro zabranjena piraterija :(((

Signature 

&#63743;iMac 27\\\" i3 3.2&#63743;MacBook Alu 13\\\" 2.0&#63743;iPad 1st&#63743;iPhone 4S&#63743;iPhone 3Gs&#63743;iMac 20\\\" 2.0&#63743;iPhone 2G&#63743;iPod Classic

Profile

Posted: 18 April 2011 12:27 AM   [ # 36 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  192
Joined  2010-03-05

MacBee wrote:

Tokom prosle sedmice krenuh sa kljukanjem nekih tableta (za grchko trziste)
za odvikavanje od pusenja…ne ide mi bas od ruke ali srecom nasao sam nov
i tijelu ne skodljiv porok :woohoo:

Ti mora da si do juche bio na Dialupu kad si sad odushevljen sa 6Mbit i josh dizesh thread zbog toga 😊

Sto se tice odvikavanja od cigareta, to je nikada lakshe, nadji neku preokupaciju mesec dana, najbolje sportsku, posle toga ce ti se cigarete gaditi…

Profile

Posted: 18 April 2011 05:41 AM   [ # 37 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Newsgroup serveri su tzv Usenet serveri iliti Usenet grupe koje su prapocheci interneta kakvog ga imamo sada..Nekad organizovane kao iskljuchivo univerzitetske mreze sada skro u celosti sluze za ljutu pirateriju..Ni jedan nash niti strani provajder ne omogucava pristup svim newsgrupama tako da za isti morate da platite .. Jedan od najboljih ako ne i najbolji Usenet provajder je Giganews .. za razliku od torrenta /koji, verovatno, jedini ja ne koristim u Majci Srbiji, niti cu ikad/, sa newsgrupa skidate i aploudujete u punoj brzini, nema ogranichenja, retention je 1000 dana /od skora/ itd..Takodje, za sad, josh uvek nisu pod monitoringom raznoraznih vladinih agencija..Postoji i klechka od skora a to je da u Nemachkoj, na glavnom internet chvorishty /koje vazi i za nas/ cap-uju /usporavaju, ogranichavaju brzinu protoka do besmisla/ konekciju kad provale istu preko usenet portova /119 recimo/ .. da bi se to zaobishlo potreban je usenet nalog sa SSL enkripcijom a najbolja varijanta /koju uzgred ja vec duuuugo koristim/, je VPN /Virtual Private Network/ .. Inache VPN koristim pod OBAVEZNO kad se s iPhone-om ili iPad-om kachim na public hot spotovima .. Za vishe informacija u usenety, VPN-u zna se - google.com pa search .. mrzi me da kucam ... Evo i slika gde sam, navodno, po speedtest.net-u.. Kod Milketa u komshiluku 😉 ..

Post edited by: SERBIAN, at: 2011/04/18 05:51

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

< 1 2 3
3 of 3
‹‹ Lamperija uzvraća udarac      Gde kupiti? ››