Izgleda da su cene stvarno korektne, zvalo je dosta ljudi i vec su na listi cekanja, tako da sledeci par komada koje dobijam 12aprila sam vec unapred rasprodao 😊
(Osim, naravno, ako neko ne ponudi bolje cene od mene)
iPad 32Gb WiFi + 3G (jedan rezervisan za veceras/430Eur)
Model od 64Gb WiFi+3G je zaista kao nov, u kutiji ima sve (nov punjac,nov kabl..) i smesten je u odlicnu futrolu, na ekranu je folija, a mozda malo i korigujem cenu ako ste zainteresovani 😊
iPad 64Gb WiFi+3G
Polovan (kao nov/u kutiji sa kompetnom opremom koja nije koriscena/futrola incase-placena 99dolara)
Cena:600Eur
Saljem slike na mail, iPad je u celofanu 😊; oprema nekoriscena-nova,kutija,incase futrola…moze i mali popust 😊
Cisto da kazem potencijalnim kupcima da paze sta rade sa ovim prodavcem.
Obecao je iPad 2 za 12.4, a ne javlja se na mob, zvao sam ga 10 puta za ova 2 dana, ma kakavi da se javi!
Sramota bre !
Modovi molim da intervenisete.
Jesi mu platio iPad? Ako nisi nema šta da se priča, neće da ti se javi i to je to, njegovo pravo, ukoliko si pak platio, onda je situacija drugačja. Drugo možda je u inostranstvu gde je otišao baš po te iPadove…
Ma sad da mi daje iPad 2 po 200e necu da uzmem.
Najvise mrzim kad neko ne postuje dogovor.
Rekao je 12.4 100% ce imati 2 iPad 2 za prodaju, dogovor je bio jedan meni ostavlja za 550e.
Zovem ga vec 2 dana, zvoni telefon do kraja, ne javlja se, zasto ?
Zato sto ili ni nema te iPade ili je prodao za vece pare.
Ja znam da cu za koji dana da dobijem iz Italije za 420e iPad 2 16Gb, nov u kutiji sa garancijom.
Ovo je prvi i zadnji put da nesto rezervisem unapred kod ljudi koje ne znam.
Mi čnimo sve što je u našoj moći, ukoliko misliš da nešto nije u redu kod prodavaca slobodno se izjasni ali znaj da je volja prodavca kome će i za koju cenu prodati svoju robu.
Nije lako sada nabaviti iPad-e, to treba da znaju kupci… On je bio uopste hrabar sto je izneo datum jer ja nijednom mom kupcu nikada ne kazem tacno dan ako nisam 100% siguran i kad je meni roba u ruci. Kazem okvirno, za 5-10 dana pa im javim kad bude. Lako je prodavati ono sto nemas… iPad-a sad nema u slobodnoj prodaji, samo od preprodavaca koji uzimaju po korektnim cenama a onda udaraju po 50-100 i vise eura po komadu i kada nestane korektnih cena onda ljudi kupuju od njih 😉
Mozda je planirao tako a ispalo drugacije, jedino je trebao da kupcima koji su rezervisali da javi ukoliko roba kasni ili je nece ni biti. Tako to rade ozbiljni prodavci.
P.S. Ako se neki kupac poziva na moj post dge pise ‘...sledeci par komada koje dobijam 12aprila sam vec unapred rasprodao ’ mislim da sama recenica govori da ti iPad-ovi nece biti u oglasima, vec da je zaista u tom momentu veca potraznja od ponude.