< 1 2
2 of 2
GEVEY iphone 4 - unlocked i radi
Posted: 30 April 2011 09:55 AM   [ # 16 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  73
Joined  2005-04-28

@guru

vidi, ja i ti ne govorimo očto istim jezikom ili mi je bar ‘teshko chitljiv’. Najlakse mi je da ti obrišem ili editujem post, ali to nije demokratski (sto ne znač da neću svaki sledeći koji se strogo ne drži teme). Ne radi se ovde samo o razlikama u poimanju foruma, nego i o opštoj kulturi, i full stop o tome.

Topic je GEVEY kartica, i molim te da se drziš toga. Sa druge strane, ‘pojavu’ rebel sim-a, koji postoji godinama kao hardverski unlock, zdušno podržavam kao nešto o čemu trebo pisati i mislim da treba da bude topic odmah uz gevey. Pa to je guru prava stvar, odmah prenesi sva tvoja iskustva sa ovom karticom - cena je najbitnija, meni se, na primer, naročto kod nje svidja sto nikakvo dodatno ‘seckanje’ nije potrebno, kažu da nikada ne gubi signal itd. Ali ja sam ovo samo guglao i nalazio, daj tvoje konkretno iskustvo, biće ti sigurno zahvalna siroka populacija koja neće biti namagarčena gevey karticama.

I na kraju, ja sam svesno uzeo hardware unlock, a bio bih srećan da još sutra DevTeam objavi pravu stvar. To što bih onda bio u minusu nekih 40ak eur je nebitno, bitno je da se ima bolje rešenje, ono je uvek dobro došlo kada god dodje. Pogrešan je rezon da očekujem to tek sledeće godine kako ne bih imao utisak da sam bacio 40 EUR. Da ne pomsili neko da slučajno ne reklamiram gevey…

Propustio sam za iphone koji je iz USA došao da kažem zašto sam očekivao da je sim free. Zato što je to ogromno tržište, i ima svega i ‘iznad’ i ‘ispod’ stola. Recimo, spuštaju ih iz Canade, uz malo sreće dobije se zaista factory ulocked. Moj je na kraju ispao da je skinut sa AT&T za šta uopšte ne krivim prijatelja, jer je on u svom domenu učnio najbolje, bitan je njegov trud i namera. Najzad tu je cena prava stvar, sve ovo se doteruje za neke sitnije novce…

Sa nestrpljenjem očekujem rebel iskustva…

Profile

Posted: 04 May 2011 02:48 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  457
Joined  2009-10-03

Guru

rebel sim ti je zestoka prevara mnogo skuplja nego gevey cisto da se ne zajebes i kupis!
evo i video koji to potvrdjuje….

http://www.youtube.com/watch?v=Al4_XQWqPaw&feature=player_embedded

a i bilo ko drugi da ne nasedne,bolje gevey najgora kopija nego rebel sim.

Signature 

[color=#0000FF]"Steel isn"t strong

Profile

< 1 2
2 of 2