nmartin wrote:
Ja koristim Microsoft Entourage i jako sam zadovoljan!
Moja topla preporuka, dosta je slican sa Outlook Expresom na koji smo manje-vise svi navikli.
Navikli? Hm, ponekad zaboravim koliko ima svičera, ja sam Outlook na Macu koristio samo mesec dana dok nisma shvatio da ‘company policy’ dok sam radio u Španiji dozvoljava da imaš koji hoćeš email klijent.
Jednostavno ne volim email kijente koji kompletnu bazu poruka drže u jednom fajlu, a baš sam sa Entourageom imao nedavno dva, a Pop jedan slučaj, da rebuild baze nije uspeo i da su ljudima propali svi mailovi. Jedan je srećom imao skorašnji bekap, drugom je sve propalo.
Stoga, moja je preporuka kada god može, a recimo sa Gmailom to može već par meseci, koristiti IMAP nalog.
BTW, ja sam sa prelaskom na Intel Mac konačno rešio da objedinim sve moje naloge i tako sam posle desetak dana konačno uspeo da skoro sve mailove iz Eudore ubacim u Mail i to na moj .Mac nalog, koji je u stvari IMAP, ionako tamo imam 10 GB koji uglavnom zvrje prazni. B) Tako je Eudora konačno posle skoro 15 godina kod mene otišla u penziju.
Post edited by: madamov, at: 2007/12/31 09:01