Kada sam stavio prethodna dva Transdenta 2x4 gb u paru u leve banke iMac nije mogao ni da se podigne, a sada sa prednjom levom bankom radi uredno, 12 gb, 1333, dok sa levom zadnjom diže sistem, ali vidi 8 gb 1333.
zavisi koja je 13-ica u pitanju…
meni je 2x4 radila u 2.53 modelu, dok ista nije radila u 2.66 (jednostavno nije prihvatala nijedan 1333 modul); dok 1066 rade savrseno u oba modela…
pogledaj na kom taktu ti radi memorija koja ti je u racunaru, pa ako je 1333 radice veoma lepo, ali bih ti savetovao da ubacis odmah 2x4 (ako ti nije problem da dupliras trosak) 😊
kako da ne, ja obožavam da dupliram trošak
čtao sam da je neko gore napisao da kad ima jedna na 1066 onda se i ona druga prijagnji iako je brža
ako to niko nije probao u mbpu, ja ću pa kud prslo…
Ako je jedan od modula na 1066 radice u paru sigurno sa 1333, posto onda ovaj brzi spusti takt. Kod mene na Macbook-u radi tako, 4GB na 1333 i 2 na 1066 i radi bez problema.
edit: Tadija je u jednom postu (ako to nije bas ovaj) dao link ka svom blogu gde objasnjava kako da smanjis takt memoriji, pa onda mozes da stavis 2 x 4GB bez problema, jednom modulu smanjis takt i to je to.
odes i tamo kupis nikakav problem, ne kvaris mi posao, da se tucem sa cenom za 50-100din ne pada mi na pamet, nazovi i pitaj koliko je u dinarima tamo, posto je ziralni kurs >100 a mozda mozes i u eurima platiti 😉
sednes u auto ili taxi ili na bus i potrosis 200-300din vise i dobijes memoriju 100din manje…kod mene isto dobijes fiskalni i garanciju uvoznika najnormalnije!
mogu da prodam i za 500din manje a zasto bih? i ovako je super cena