Konačno lepa vest!
Pre svega, pozdravio bih sve vas koji ste učestvovali u ovoj temi i zahvalio se na svakom zahtevu i primedbi koju ste uputili vašim bankama, kako bi svima nama pružili kvalitetan i savremen software.
Ovim putem bih želeo da vas informišem da mnoge banke uskoro izbacuju novo eBanking rešenje po imenu iBanking :D
Naime radi se o potpuno revolucionarnom projektu na kome je radio tim predanih i priznatih stručnjaka okupljenih pod krovom evropske New Frontier grupacije. Rešenje je u potpunosti optimizovano sa svim browserima, i operativnim sistemima.
Ono sto ga čni posebnim je tehnologija u kojoj je radjen, a zbog koje će moći mnogo brže da opsluži mnogo veći broj korisnika. To je zato što dobar deo operacija on ne radi na serveru već baš kod vas. Za razliku od svih prethodnih projekata on je od samog početka ne samo testiran već delom i razvijan na Mac OS kako bi u njega uneli onaj MoJo koji samo Apple ima. Budite sigurni da će podjednako dobro raditi i na vašem IE 7 i na mom iPad 2 ☺.
…kao što već nagađate, imam zadovoljstvo da radim upravo u ovom timu koji već mesecima sprema ovo iznenadjenje za vas i sada kada je spremno da zasvetli na vašim safarijima dodao bih jos pojedinosti.
Domaće banke od kojih uskoro možete očekivati iBanking su:
-Raiffeisen
-Intesa
-Societe Generals
(Lista je poduža ali ovo su one koje su imale sreće da se plasiraju medju prioritetne, te će ranije moći da vam ponude ovu uslugu.)
iBanking je trenutno jako tražen u Rusiji, Nemačkoj i Austriji, sa mnogim bankama iz inostranstva su već sklopljeni ugovori i kako deluje svi su prepoznali viziju koja mu je utkana duboko u srž, a to je dati potpunu kontrolu korisniku, ma na kom uredjaju on bio. Bez osiromašenih varijanti, cenzura i automatizma.. Budite sami svoj bankar, gde god i kad god!
…Ne! Pročtajte opet, zaista to mislim, vi više nikad ne morate zakoračti u banku!
Što se tiče načna autentikacije iBanking podržava sve poznate varijante:
-Sms
-Lična karta
-Kartice
-Tokeni
… a to koje će vama opcije biti omogućene zavisi samo od politike banke i dogovora koji je ta banka sklopila sa nama. Svi vidovi su testirani na vodećim OS kao što su Win, Mac, Lin(Distribucije: RedHat, Fedora, Ubuntu, Suse).
Nadam se da sam vas obradovao i da će iznenadjenje koje vas tek čeka opravdati trud i rad koji je moj tim uložio sve ovo vreme kako bi konačno mogli da se oprostimo zastarelog, osiromašenog, sporog, ružnog, nekompitabilnog i dosadnog software-a.
Ostaću uključen u ovaj razgovor kako bi zainteresovanima pružao odgovore. Ukoliko se nađe dovoljan broj zainteresovanih postoji šansa da vam omogućimo pristup demo okruženju, kako bi baš vi isprobali iBanking medju prvima u Srbiji i pružili nam vaše sugestije kako da učnimo iBanking još boljim.