Znatći ovo je jedan review za pohvalu! Da ima karmi sada bi dobio jednu bez daljnjeg.
Šta je ovaj Kilimandžaro što si spomenuo?
Vidim da delimo mišljenje po pitanju mnogih stvari. Nisam probao Lion ali me duša boli za Exposeom, to je jedna stvar koja je savršena, a opet nema nikakve veze sa iOS-om — pa zašto je dirati onda? Jb ih iOS, da ih jb.
Mali oftopik
od kad je league of legends native,ja sam ga trazio dugo,al ne mogu da nadjem ...
bootcamp sam izbrisao pre 5 dana,nikad vise mi nece pasti na pamet da ga instaliram…
Mali oftopik
od kad je league of legends native,ja sam ga trazio dugo,al ne mogu da nadjem ...
bootcamp sam izbrisao pre 5 dana,nikad vise mi nece pasti na pamet da ga instaliram…
Moj ortak je bio u beta testingu mac klijenta, pa odatle nam.
Ali lakse je skinuti sa torenta (i legalno je 😛)
Napomena, mac klijent nije otvorena beta da se ne bi osramotili. Sa razlogom nije pustena, prilicno je lagovita, ali ne nosi veliki deo bugova sa win verzije.
tako ako ti lagovi ne smetaju (ne ozbiljni lagovi, nego graficki lagovi - tipa 12fps u odredjenim momentima) odlicna je.
Sto se update tice, moraces da gasis igricu svaki put kad updater zabode, isto kao i na win…
Znatći ovo je jedan review za pohvalu! Da ima karmi sada bi dobio jednu bez daljnjeg.
Šta je ovaj Kilimandžaro što si spomenuo?
Vidim da delimo mišljenje po pitanju mnogih stvari. Nisam probao Lion ali me duša boli za Exposeom, to je jedna stvar koja je savršena, a opet nema nikakve veze sa iOS-om — pa zašto je dirati onda? Jb ih iOS, da ih jb.
Hvala 😊
kilimandzaro - neko se zalio na wallpaper 😛
Da dodam 😊. Radi Office11, ne radi iLife i Parallels. Nikako da ubodem na desktop mašini launchpad, stalno lupam cmd+spc za launcbar 😊. Full screen je super, ali ga većina aplikacija, koje koristim, već ima a i u njima se može setovati prema tvojim potrebama. Da, Sparrow look Apple Mail-a je nešto na šta se treba navići, ali je sam Mail definitivno mnooogo brži i pouzdaniji od prethodne verzije. Zamisli, briše trash kada završiš rada sa Mail-om 😊. Spaces je nešto što ... Ne znam, to mi je u svakodnevnom radu nešto što svo vreme koristim i ceo workflow mi je na tome i zasnovan. Menjati logiku rada, svakodnevnog rada, je veliki korak. Videćemo.
Ima par logickih problemcica u poslednjem buildu (ne secam se prethodnog) koji ce morati da se srede pre zvanicnog pustanja:
Sad radi ovako:
- Swipe sa dva prsta levo i desno menja space il vec kako se sad zove
- Jedan prst na bilo koju stranu skroluje (skrolbarovi se naravno pojavljuju samo kad treba i ne mogu da se ufate)
- Jedan prst levo i desno u safariju radi back i forward
Problem nastaje ako je strana sira od safarija, prakticno ne postoji nacin da se skroluje levo/desno jer je to i back/forward. A sa druge strane dva prsta su zauzeli sa spaces funkcijama pa ne moze da se vrati na to.
Ako neko uspe da pokrene synergy km na lionu placam pice, ne uspevam da ga pokrenem nikako.
Ne radi. Nisam probao sa updejtom od pre neki dan. Nisam imao vremena, ali mi u prethodnoj verziji nije radio. Mislim na verziju preview Lion-a. Zakucavao se pri instalaciji, kao i iWork. Lion, nezvanični 😊; a iLife i iWork kupljeni regularno.
Ovo sa scrollbarovima je probano na magic mouseu. Mogu da zakacim i magic trackpad pa probam ali tek za par dana kad izadjem iz guzve. Ne znam da li trackpad koristi nesto drugacije gestove pa je ovo mozda reseno (prosto zato sto pomeranje jednog prsta sluzi za voznju strelice a ne za skrol) ali na misu radi kako sam gore napisao.
jasno mi je sada na sta mislis 😊
probao sam sa iphone-trackpadom, i radi odlicno sve 😛
e, da, primetio sam da im vreme ne radi kako treba.
misli se na ‘ocekivano vreme’ svega i svacega.
ne radi, u smislu skace sa 23 na 3, pa na 5 pa na kraju na manje od minut, za neke normalne radje 😛