Skinuo sam ponovo lion i zamenio svoj sistem njim (10.6 koji mi je iz nekog razloga neprekidno zabadao i crashovao).
U medjuvremenu su izbacili jos tri updatea, i mogu vam reci da su se popravili, na sitnom nivou. FSC safari ima tabove sada, mission control nema lagova, a launchpadu je vecina bagova sredjena.Flash radi bez problema (da podsetim nije hteo da udje prosli put); ali najveci problem mi je java. Software update mi za javu kaze da nije moguce trenutno je skinuti, a nigde na netu ne nalazim slican primer ili link za download .dmg (bilo je par torenata, ali ne rade).
Software update mi za javu kaze da nije moguce trenutno je skinuti, a nigde na netu ne nalazim slican primer ili link za download .dmg (bilo je par torenata, ali ne rade)?
Hm, da nije za Lava, mogao bih da ti kazem da je link za 6.4 ovde. 😛
ttanaskovic wrote:
Otvoris terminal i kucas java + enter, onda ti iskoci dijalog, dalje ce ti biti jasno…
Jel ovo radi samo na Lavu ili sta? Meni na 10.6.6 samo ispise komande za javu.
pokusao sam ponovo:
The software is currently unavailable.
To install a Java runtime later, open “java” again.
😛
Pise po netu da se to dogadja jer nemam pravi developer acc, vec samo onaj besplatni dev acc, bez kategorizacije.
http://cl.ly/3J370k0Y3F1T3U04372B
nasao sam build have za 10.7, ali mi prijavljuje installer da nije kompatibilan sa mojim sistemom. Videcu po netu da zaobidjem tu proveru nekako pa javljam sta sam uradio.
pokusao sam ponovo:
The software is currently unavailable.
To install a Java runtime later, open “java” again.
😛
Pise po netu da se to dogadja jer nemam pravi developer acc, vec samo onaj besplatni dev acc, bez kategorizacije.
http://cl.ly/3J370k0Y3F1T3U04372B
nasao sam build have za 10.7, ali mi prijavljuje installer da nije kompatibilan sa mojim sistemom. Videcu po netu da zaobidjem tu proveru nekako pa javljam sta sam uradio.
UPDATE: sredio sam javu. ovo sa linka je pkg, otvorio ga i promenio zahteve za proveru verzije na 10.9 😛
Stvar koja me zaprepašćuje: SMUG ti je potpuno druge nijanse nego meni :blink:
Kano ti je temperature boje malo u žutom?
Da :( ja nemam pojma to da namestim kako treba.
naravno da sam koristio integrisani pref panel, i tutoriale sa neta, kako raditi to…
ali nesso mi ne deluje kako treba rezultat koji dobijem :(
previse kontrasta bude…
Jel neko voljan da mi pomogne oko toga? :D prilicno bi mi znacilo, zobzirom da je vecina stvari koje radim na svom MB vizuelnog tipa…
———————
Java radi ko podmazana, mogu da upalim dreamveawer.
Zanimljivo, sastavljam ja sinoc nesto za redizajn macserbia, a ono laglaglaglag…
Jako ume da laguje na trenutke a upaljeni su samo PS, Dw i Safari (sto na sneznom nije nikakav napor predstavljalo)
Ako mognem ja, moći ćeš i ti 😊 Probavao sam jednom sa nekim videom koji izaziva epi napade, ali nije pomoglo.
Daj neki link ako imas pa da probam?Skinuo sam neki pixelfix ali on radi samo na maloj povrsini pa je bzv…ako ima nesto da ceo display epilepticno treperi?:)