Vidim da si ti ovde glavni za otvaranje vaporware tema :laugh:
Nije ništa čudno ako preskoče jednu godinu, preskakane su i ranije godine, a takođe je i bilo verzije koja je izašla u trećem-četvrtom kvartalu a zvala se po sledećoj godini. Samo ja bih više voleo da se pojavi novi iWork.
A otkud znaš da će da bude još jedan Event do kraja godine?
Ja sam nekad par puta koristi iMovie iz iLife’09 paketa ili ‘08 ne secam se vise, znam da je iMovie imao smisla, upalim iMovie 11 i nista nema smisla, skapiram da je Final Cut jednostavniji od iMovie-a, a htedoh neki klipic na brzinu za yt da napravim.
Pa jel ja tripujem ili su nesto mnogo izmenjali u ovoj sadasnjoj verziji? Najvise me je istripovalo sto je timeline koji je bio dole sada u gornjem levom uglu?
Jesu iznenjali, pretumbali ga za medalju, skorije sam i ja montirao neki dvd, a pre toga koristio 08, i ceo dan sam pokušavao da se naviknem, al ne ide… Uradio zato što je moralo za kintu što pre da se odradi, pa sam bio u škripcu sa vremenom i FC-om…
Jedva cekam ovaj novi Final Cut mislim da ce to biti pun pogodak jer je pre svega lep i na oko a ima i novih interesantnih stvari u njemu ali se ne secam vise jesul ono govoreli o nekom iMovie-u ili ne?
I da jel ima negde neka dev preview verzija ovog novog FC-a?
Vas dvojica niste palili iMovie godinama.
iMovie HD (iliti onaj iz iLife ‘08) može i dalje da se skine odvojeno, ali je već iMovie ‘09 bio ovaj novi ubijbože skrndelj.
U iMovie ‘11 su još i vratili neke stvari, pa da može nešto da se napravi.
Btw, Timeline možeš da prebaciš dole klikom na neke strelice po sredini, ima čak i femsi animacija 😊
Henivejz, nisam ništa ‘ozbiljnije’ montirao u novim ajmuvijima, a za YT mi radi pos’o. U stvari, pravio sam DVD-video slajdšououe sa putešestvija, mada je to bilo prilično automagično.
Nego kad smo vec kod video obrade, treba mi neki programcic u koji cu da ubacim mp3. traku i npr par slike ili samo sliku ili video i da mi on to napravi i exportuje kao .mov npr.
Znaci jel ima neka pojednostavljenija varijanta iMovia-a npr.