Nemesis wrote:
Naravno da mi se svidja ideja. I naravno lepo bi bilo da su sve pozitivne, ali sta ako me je neko uradio sa foruma? Jel’ to ne bih trebao da podelim sa drugarima da znaju sa kim imaju posla?
Znaci i ja sam za pozitivnu kritiku ali i za negativnu isto. Valjalo bi da se smisli nekakav nacin/pravila oko postavljanja feedback-a da ne budu potencijalne svadje. Jednostavno stvar je da necete uvek imati pozitivna iskustva. Muljatora ima svugde i ovaj sajt kao jedna grupa ljudi koja ga koristi mislim da nije imuna na takve ljude.
my 0.02$ 😉
Pa moze i taj negativni feedback ali to bi onda iziskivalo da neko lepo objasni sta se sve desilo a ne samo ‘taj i taj je kreten’.
Ipak ja sam samo za pozitivnu jer bi se tu u prvih nekoliko meseci iskristalisalo 20-30 ljudi recimo i onda bi svi ostali kupovali od njih, naravno kada neki clan sa 500+ poruka tj. koji je duze na forumu ponudi nesto a nije u feedback grupi svi ce imati poverenje u njega jer imam staz na forumu.
Neki dugotrajniji cilj ovoga je da se preprodavaci stave u drugi plan tako da njihovo ‘iphone 4 kosta 1500e’ obesi macku o rep, a i kada neko hoce nesto da kupi da zna od koga tj. ko je proveren.
Samo bilo bi lepo kada bi se zabranilo dodatno komentarisanje u temi.
Npr. ja napisem kako je neko ok prodavac i onda se javi jos neko i bezveze post ostavi. To bi trebalo zabraniti.