< 1 2
2 of 2
FEEDBACK
Posted: 10 June 2011 11:01 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  492
Joined  2009-10-13

Samo treba staviti minimum broj postova na forumu, da bi feedback stavljali ljudi koji su malo poznatiji ovde i kojima može da se veruje!

Signature 

&#63743;iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
&#63743;iMac early 2009 20 inch
&#63743;iPad Mini
&#63743;MacBook Air 13" Early 2015
&#63743;Certified Mac Technician

Profile

Posted: 10 June 2011 01:56 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

iJova wrote:

Samo treba staviti minimum broj postova na forumu, da bi feedback stavljali ljudi koji su malo poznatiji ovde i kojima može da se veruje!

To će morati ručno da se briše, forum ne podržava te fore. Nego, a koji bi to broj postova bio minimum?

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 10 June 2011 01:57 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Dajte i predloge za naslov teme, kratak i informativan, da nema zabune čemu služi.

Naravno, tema će da bude odmah stikovana.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 10 June 2011 02:05 PM   [ # 19 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Minimum postova da bude 100 a naslov da bude ‘Pohvale i kritike prodavaca’ ili nešto na tu foru.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 10 June 2011 02:59 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

I meni je na pamet pao isti naslov za temu, ali je blago dvosmislen, kao da prodavci ostavljaju feedback 😊

Mogu se teme sa pozitivnim i negativnim feedbackom odvojiti.

Profile

Posted: 10 June 2011 05:09 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  663
Joined  2008-12-09

Mario wrote:

I meni je na pamet pao isti naslov za temu, ali je blago dvosmislen, kao da prodavci ostavljaju feedback 😊

Mogu se teme sa pozitivnim i negativnim feedbackom odvojiti.

dobra ideja da se teme odvoje

Signature 

Apple 4 life

Profile

Posted: 10 June 2011 05:55 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Meni to zvuci kao polje za prepucavanja u nedogled.
Ti si obecao ovo,ti nisi ispunio ono.Ako smo karme ukinuli zbog manjka kontrole istih,kako cemo kontrolisati direktnu pljuvacinu?
(da se ne lazemo,cesce se ljudi kritikuju u zadnje vrijeme,nego hvale)

Ja glasam za veliko ne,iako mislim da je markooov doprinos radu foruma nemjerljiv.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 10 June 2011 06:22 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  274
Joined  2010-03-04

Ne vjerujem da bi se islo u nedogled…Onaj ko je prevaren moze lijepo sa slikama kao dokazom ili pak kroz dokaz u obliku email korespodencije da fino pokaze ako mu je neko nesto uvalio, prevario izigrao..

Na kraju krajeva, krenite od sebe, kako bi reagovali ukoliko Vas neko prevari a to otkrijete nakon otvaranja ‘omiljenog paketica’...?

Ja sam za to da onaj ko ima da se zali na nekog javno sve kaze sto ima pa kud puklo da puklo. Nadam se da ce se vremenom iskristalisati situacija ko je korektan prodavac a ko nije a samim tim ce se zaobilaziti forum od strane ovih drugih….

Ipak iako sam za, feedback je po meni sekundarna stvar….dokle god se podforum oglasi ne dovede u red (svaka cast moderatorima koji stizu da sredjuju, opominju i brisu guposti) i dok se maltene ne zavede diktatura dzaba cemo pisat i kukat…

Profile

Posted: 10 June 2011 08:08 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Ako od sebe polazim,tek nema potrebe za pricom.Ja imam lose iskustvo se jednim prodavcem ovdje i nisam nigdje nista napisao sem njemu direktno u oci.

Ali to pokrece ponovo pitanje novog foruma,gdje ce oglasi biti potpuno odvojeni.
Dokle se stiglo sa tim,i trebamo li da organizujemo neki fond za skupljanje novca?
Ne bi bili prvi forum koji to radi,ako ih imamo za sta utrositi.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 10 June 2011 08:47 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Pare nisu potrebne, vreme je u nedostatku. B)

Signature 

Profile

Posted: 10 June 2011 10:34 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Bu2nin je u pravu, donekle. Tema sa negativnim feedback-om je po meni losa zamisao, jer uvek ce se tu naci neko da mudruje, hejtuje..itd samo losa i negativna energija.

Ja sam samo za pozitivnu kritiku. Cisto da ljudi koji ne trguju cesto (kao npr. ja) i koji ne prate sta se desava po oglasima, jer u zadnje vreme oglasi se mnoze munjevitom brzinom, mogu da vide ko je ok za kupovinu.

Zapravo po mom misljenju mislim da bi najbolje bila lista imena, i tema pod lock i sa vremena na vreme prosirivati listu, ali ne znam kakvo je vase misljenje po tom pitanju. A takav nacim je malo diskriminatorski jer bi se neki bunili sto nisu na listi….itd

Ovako sa temom za feedback objasniti ljudima u prvom postu da pozitivan feedback ostave i da objasne zasto su zadovoljni sa nekim prodavcem i dati napomenu da se postovi sem feedbacka ne smeju stavljati a onaj koji ih stavlja da snosi neke sankcije (drugim recima onaj koji se pravi glup) i na taj naci lepa, cista i pregledna tema i ljudi se mogu informisati.

Evo ja npr. neki dan hocu da kupim iPhone i javljaju mi se koje kakvi patuljci i nude mi koje kakve gluposti, nisu cak ni procitali oglas kako treba. Javlja mi se neki lik i nudi beli iPhone a ja lepo napisao crni, da ne verujes i sada kako ja da znam da li je neko od njih ok prodavac? Kako? Nikako.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 11 June 2011 12:17 AM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Nemojte ljudi liste, ko boga vas molim. Meni, kome bi te stvari bile u interesu, se gadi ideja da se imena ‘proverenih ljudi’ stavljaju na neku listu.

Ako je tema samo o tome da se hvali neko kako je kupio nešto (od nekoga, a ovo stavljam u zagradu, jer mislim da će vremenom ono prvo biti u prvom planu); ok, ali da se stavljaju na listu imena tih koje neko pohvali je u najmnaju ruku neukusno.

E sad, i taj tvoj doživljaj sa kupovinom iPhonea je priča koja ne mora uopšte da ti pomogne ubuduće. Marko kupuje crni iPhone, Mario kupuje Air, Jova kupuje iPad, a Pera prodaje iPad i pošalje i tebi i meni i Jovi poruku ‘Oš da kupiš iPad?!’ i Jova ga kupi na kraju od Pere i kaže u feedback temi kako je Pera suuper prodavac, jer ga je, recimo, ‘ispoštovao kao kupca’. I sad taj Pera koji ne sluša će se i ovako i onako naći na listi, iako je po tvom shvatanju neozbiljan, jer udi nešto što uopšte nisi rekao da kupuješ. Karikiram, ali eto, logika je ista 😊

Ovo su sve neki pokušaji da se potpomogne zajednica, što izuzetno cenim, ali bojim se da svi znamo kako će se uvesti veća kontrola i bolja selekcija. Novi forum, pa limitiranje na oglašavanje samo onima sa, recimo, preko 100 postova, pa Thank you dugmići ispod postova, koji se može uopšte videti koliko je neko koristan bio zajednici, a ne samo da li je pouzdan prodavac, a za razliku od karmi, ne može biti žrtva targetirane osvete ili nečje zavisti.

Profile

< 1 2
2 of 2