madamov wrote:
Dačo, ako se ‘izujem’ za $100 za iGo Primo za Evropu, imam li onda i one apoteke, prodavnice i slično što Žare pominje u poruci od pre dve i po godine? Ako nema, koju verziju kupiti?
zzare je komentarisao iGO MyWay koji je prethodna verzija iGO Primo-a.
Kada kupiš program, dobiješ solidnu količnu POI svih vrsta; a ako ti ‘ugrađeni’ POI nisu dovoljni, za još $11 možeš da kupiš ‘Explorer’s Package’ koji navodno ima i radna vremena radnji i sl.
Za lične potrebe su mi i ove default POI bile dovoljne - npr. znao je za veliku Rodu u Sremskoj Mitrovici (što je meni sasvim dovoljna random informacija); a našli smo je isto kao što je tvoja žena našla taj stranjski šoping centar - krenuli smo u Hrvatsku, zaboravili da kupimo neke gluposti, pa tražili šoping centar ‘na ruti’. Koliko se sećam, čak ti daje color-coded da li moraš da menjaš rutu ili je baš na ruti.
Sem ovog načna, možeš da mu namestiš da te sa strane obaveštava kad ti nadolazi sledeći tip objekta po tvom izboru na tvojoj ruti - što smo mi konkretno koristili za pumpe i odmarališta sa restoranima, ali možeš da odabereš više stvari bilo kog tipa (ili podtipa - npr. ne interesuju te svi ugostiteljski objekti, nego samo restorani). Mislim da postoji neki maksimum (3?) stvari koje ovako možeš da pratiš, pa se sećam da smo mi stavili pumpe i restorane, i onda merkali gde ćemo da točmo na osnovu toga da li možemo i da žderemo o istom trošku.