[RESENO] FaceTime, kako?
Posted: 12 June 2011 09:36 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  130
Joined  2009-02-05

da li je neko uspeo da ovo potera da radi i ako jeste, kako?

simfree su oba (4.33); cas jedan pa drugi prijavljuju da ce neki aktivacioni sms da salju negde

onda to ne prijavljuju, ali svaki put kad pritisnem facetime, traze da se kace na wifi, ili dropuju poziv, (ni na wifi ne rade)

oba su na telenoru, ako je nekom bitno kao informacija, video poziv ne naplacuju posebno, kosta isto kao i voice call…

Post edited by: stomaraka, at: 2011/06/12 09:37

Post edited by: stomaraka, at: 2011/06/27 09:50

Profile

Posted: 12 June 2011 04:32 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Video Call i FaceTime nemaju veze jedan s drugim.
Ja sam dig’o ruke od FaceTime-a jer mi se neprestano isključuje, i onda traži to da šalje SMS (koliko se sećam delivery report-a, šalje negde u UK). Uspeo sam da izvedem čtav jedan razgovor FT-om (sa MMX-om) i to smo ga nišanili dobrih 5 minuta, dok smo u pozadini četovali. (’što mi se ne javljaš?’ ‘ne zvoni mi’ ‘aj’ sad ću ja tebe… kaže da ne može’ itd.)

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 12 June 2011 05:38 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-02-05

slicno i meni…dakle

sifra: batali

Profile

Posted: 27 June 2011 09:55 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-02-05

dakle uz pomoc jednog drugara, uspeo sam da i ovo izvedem.

jeste tacno da facetime blage veze nema sa video call-om

dakle morate da aktivirate face time na ajfonu (ocigledno); ali mora i onaj kgoa pozivate

ako vam stoji ono u settingsu da ceka neku aktivaciju: ugasite FT pa restartujte telefon, pa upalite i verovatno opet restartujte…i tako u krug

ako vam je i jednom i drugom prosla aktivacija, naklatite se na wifi i obrnite onog drugog OBAVEZNO za + 381, tu je izgleda ceo fazon.

e sad, kad jednom uspete i obradujete se zbog toga, moj savet je da ga disablujete.

obzirom da ce da vas gnjavi sa pitanjima, sad i kad otvara najobicniju poruku mi savetuje da se nakacim na wifi da ih iskoristio sve sto SMS pruza (?)...itd

Profile

Posted: 29 June 2011 04:05 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  191
Joined  2009-01-17

Ja nemam tih problema… Ortak i ja imamo nemacke telefone i samo smo upalili facetime u settings-u, uspostavili poziv, kliknuli na facetime i radi ko blesavo… Nista me dalje nije pitao telefon, a ni njega kolko znam, samo imam ikonicu na onom prozoru kad se uspostavi veza sa nekim da ukljucim facetime i to je to…

Signature 

MacPro 1.1 ||| MacBook Pro 8.1 |||  G3/233 Bondi ||| iPhone 4 16Gb

Profile

‹‹ iOS5 aktivacija      FL Studio Mobile ››