Nisam siguran da mi je bas jasno gde u strukturi foruma moze da se ‘pridoda’ ova tema. Ali mislim da je tema siroka i da moze da se razbaca po raznim telefonima.
Dovoljno dugo radim na MacOS-u kao glavnom OS i susreo sam se sa raznim problemima povezivanja Mac-a sa telefonima. U principu mnogo telefona radi sa Mac-om ali cak i kad ‘radi’ uvek ima nesto sto ne radi….
Muku sam namucio da prikacim Ericson Symbian telefon da mogu da bekapujem kontakte i sms poruke. Stvar sa bermudskim trouglom Ericson/Symbian/Apple je da niko nece da preuzme odgovornost za problem koji svi sutiraju na neku drugu stranu. Na srecu ima 3cih ljudi koji su seli i potrudili se da naprave barem nesto, nije idealno ali je radilo.
E sad, polako ali sigurno naginjem ka tome da pocnem da osvajam Android platformu. Zanimaju me iskustva povezivanja Androida i MacOSX-a. Koliko to dobro radi, koliko je i sta moguce, a ako nije moguce zasto nije moguce.
Admin, please, preseli temu u odgovarajucu grupu (ili da otvorimo novu sekciju?)