Sorry što spamujem oglas ali ako prodaš HP svaka čast. Ja moj ne mogu da udomim več dva meseca i to za 180e, kao da je šugav, ne znam u čemu je fora uopšte, svi se navadili na 2311, a HP je za koplje bolji uređaj ...
slazem se da HP ima bolji panel, jedino je malo veca dijagonala kod Dell-a, mozda to privlaci ljude, videcu za taj tvoj ako nekog zanima polovni, javim ti…
uzeo Dell za test, odlican monitor za te pare! Razlika u slici izmedju 21.5’ iMac late2009 i njega, po subjektivnoj proceni 5-10% za amatere i poluprofesionalce kao i za manje zahtevne profesionalce vise nego dovoljno. USB hub je napajan, moze da se spoji 2.5’ HDD, spojen Lacie 640GB i jos par sitnih uredjaja. Podesavanje po visini, dobri uglovi gledanja i podesavanje ugla gledanja. Ono na cemu su ustedeli najvise je verovano plastika koja jedino ukazuje da je monitor jeftiniji, a to se samo osetiti dodirom, nema senzorskih tastera vec su mehanicki. Odlican stalak, vizuelno mocno deluje.
Isto vrlo bitno ima DVI, DP i DSUB-VGA koji se nije spominjao nigde kad sam ga uzimao pa je isto tako lepo iznenadjenje.
Upravo sam otkrio da Dell ima i pivot opciju 😊
Mozes li se raspitati za cijenu HP LP2475w ako ga ima u ponudi….nisam zainteresovan za kupovinu samo me interesuje cijena posto ih nema vise u prodaji ...
Mozes li se raspitati za cijenu HP LP2475w ako ga ima u ponudi….nisam zainteresovan za kupovinu samo me interesuje cijena posto ih nema vise u prodaji ...
Nema ga na stanju, ima ZR24W koji je pretpostavljam vrlo slican, oko 40k dinara je cena.
Ja se ne razumem preterano u monitore, pa bih voleo da mi pripomognes malo sa odabirom 😊
Naime, meni treba veliki ekran, a moja devojka se bavi fotografijom, te joj treba da ekran bude dobar za to. Kontam da kalibracija radi najveci deo posla, i za to cu platiti Maria da mi odradi, ali mozete li mi vi koji se razumete u monitore preporuciti nesto da je vece ili jednako oko 24’, i da je u cenovnom rangu oko 200eur max. (eventualno 250)
Znam da koliko para toliko muzike, ali sta bih mogao da uzmem najbolje za ove pare?
po meni, prema tome sta trazis upravo ono sto ja nudim u prvom postu 😊 Ili da pronadjes neki polovni a dobar Apple cinema displej, mada ovi moji su potpuno novi, sa garancijom 3 godine, mogu se i licno preuzeti u NS.
Ili da potrazis sta se jos nudi i jos neciji savet ...
Pogledaj ovaj Dell i taj test sto sam linkovao, sa kalibracijom je jako dobar izbor, za te pare tesko da ces naci nesto blizu. HP je jos bolji.
Ja se ne razumem preterano u monitore, pa bih voleo da mi pripomognes malo sa odabirom 😊
Naime, meni treba veliki ekran, a moja devojka se bavi fotografijom, te joj treba da ekran bude dobar za to. Kontam da kalibracija radi najveci deo posla, i za to cu platiti Maria da mi odradi, ali mozete li mi vi koji se razumete u monitore preporuciti nesto da je vece ili jednako oko 24’, i da je u cenovnom rangu oko 200eur max. (eventualno 250)
Znam da koliko para toliko muzike, ali sta bih mogao da uzmem najbolje za ove pare?
Ja bih prije isao na ovaj HP zbog panela, iako je dell veci.
Ako se odlucis za DELL-a mislim da je ovo 6-bitni sa AFRC (Advanced Frame Rate Control)...U principu, razlika je vrlo mala u odnosu na 8-bitni.
*Mozda i grijesim, mozda je DELL ubacio i 8-bitne panele u ovaj model, nisam siguran. Raspitaj se malo prije nego kupis.
Takodje, trebalo bi da uzmes reviziju REV A02 imali su nekih problema sa prvim panelima pa su nesto mijenjali i petljali.
hmm, dopada mi se ovaj dell. I kako izgleda, i po vasoj prici. Zanima me koja bi bila konkretna razlika izmedju 6bit i 8 bit u okviru mojeg koriscenja?
FL, mozes li molim te da mi odgovoris konkretnije, oce li biti ove ponude za mesec mesec ipo? I sta je jos u ponudi?
Mozda mi stigne plata i za nedelju dve, ali sudeci po stanju u firmi, sumnjam :/
Hvala kapetane. nisi me zbunio, poznajem ja tehniku dobro, znams ta su 8 bit i 6 bit :D jednostavno nikada nisam radio sa monitorima te nisam znao na sta se tacno odnosi ta sirina.
U svakom slucaju, razmislih, i mozda mi je stvarno pametnije da uzmem hp, ista je rezolucija na manjoj dijagonali => ostrija i prijatnija slika. Takodje, vise bita, i neke recenzije kazu da ima bolji odnos prema kontrastu pod uglovima 😊