KUPUJEM Ipad 1 wi-fi , moze i wi fi 3g
065 615 0000 Nikola
Pozdrav. U Metro-u je danas krenula akcija - iPad 1 64gb + 3G oko 39.000din. (na akciji piše da je 3G, ali bi najbolje bilo proveriti) Da znaš...😉 Poz
Provereno u ‘Metro’-u u Beogradu, radi se o modelu 64GB Wi-Fi only.Takođe na stanju imaju i model iPad 1 16GB Wi-Fi 3G (cena 37.000 din.)
Ali samo danas ipad 64gb+wifi kosta 39, 960. To je ponuda dana za 16.6. Ko ne veruje nek pogleda katalog na metro sajtu. Da ne idete bezveze
Ja sam danas u Kragujevcu video oba modela… Imaju ih na stanju već dugo…
ja ne mogu da ih dobijem na tel, da li neko zna imaju li ih jos? konkretno me zanima ipad wifi 3g i da li je simfree?
Svaki iPad je simfree, a što se tiče modela u metrou, reklamiraju se kao 3g, ali u stvari nisu 3g.
———————————————————————————————- MacBookPro16,1 iPhone 13Pro
proveri PM
Apple 4 life
dobio sam ih napokon, imaju ipad jos jedan 64gb ali je bez 3g i kosta 55 ooo, za te pare onda da kupim ipad2 16gb :D
Post edited by: markovuc, at: 2011/06/28 11:56
Pa rekoh da nije 3g, bio sam u metrou još kad su ih dobili, i koliko me sećanje služi ni jedan nije bio 3g, svi su bili samo wifi.
pa da, a pazi sada povecali cenu, ne kapiram zasto Gigatron i oni drze tako velike cene
Verovatno kada plate sve harace drzavi ova cena im je vredna truda… A ono su bile akcije…
[color=#0000FF]"Steel isn"t strong