Zaostravanje politike zajednice
Posted: 26 June 2011 08:49 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  986
Joined  2008-06-15

Mozemo li se nekako dogovoriti o rigiroznijem i brzem banovanju korisnika koji vredjaju, prozivaju i nerviraju po ovom forumu. Bilo bi lepo da se u pravilima koriscenja definise da je hackintosh zabranjena rec jer nije Apple proizvod i u direktnoj je suprotnosti sa istim.

Da se razumemo, jedna je stvar kada imamo raspravu oko necega (recimo da li j Lion vs. SL korak napred ili nazad) a druga kada neko pokusava od krs PC-ja da napravi racunar a onda jos i to namece drugima kako je bolja ideja nego da je kupio pravi racunar (mislim Apple 😊)

Signature 

iMac 27\\\" i3 3.2MacBook Alu 13\\\" 2.0iPad 1stiPhone 4SiPhone 3GsiMac 20\\\" 2.0iPhone 2GiPod Classic

Profile

Posted: 26 June 2011 11:26 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Bajo ja bih jako zaoštrio i rečnik i terapiju za fore tipa ‘politika zajednice’, ‘zabranjena reč’ i tako to.
ALO MILE nismo sekta, koji ti je KC???

HAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗ HAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗHAKINTOŠ HACKINTOSH ХАКИНТОШ ОСХ НА ПИСИЈУ ГИГАБАЈТ ПЛОЧА КУЋИШТЕ КИНЕЗ

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 26 June 2011 11:51 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  835
Joined  2008-12-28

drdra wrote:

Bajo ja bih jako zaoštrio i rečnik i terapiju za fore tipa ‘politika zajednice’, ‘zabranjena reč’ i tako to.
ALO MILE nismo sekta, koji ti je KC???

ХАКИНТОШ

:laugh:

Morao sam da udjem na sajt da vidim sta pise na cirilici, koristim neki alternativni reader koji je ne prikazuje.

:laugh:

Dusan misli da ovo treba eskalirati na sve kojima je signature duzi od pet reci i/ili visi od centimetar kao i na one koji o sebi govore u trecem licu.

Profile

Posted: 26 June 2011 01:32 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

LaMar wrote:

Da se razumemo, jedna je stvar kada imamo raspravu oko necega (recimo da li j Lion vs. SL korak napred ili nazad) a druga kada neko pokusava od krs PC-ja da napravi racunar a onda jos i to namece drugima kako je bolja ideja nego da je kupio pravi racunar (mislim Apple 😊)

Nije ni to problem, dokle god ne vređa i ne krene da se bavi tehničkim detaljima oko Hackintosha, kako instalirati, gde nabaviti i slično.

Lock.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

‹‹ MINI tutorijali      Novi forum: iOS ››