Ako se ne varam, ovo je to - tj. kad izađe biće isti kao GM, a prva promena će biti 10.7.1
Doduše, s obzirom da, za razliku od prethodnih, GM ne ide u fizičku štampu, možda i bude nekih promena u release-u.
U svakom slučaju, ću sačekam da developeri pokrpe svoje softvere, pa ću onda da bezbolno prelazim, k’o što nekada na SL beše.
Upravo tako, na Lea sam prešao na 10.5.1, na snow-a tek na 10.6.3, ovde ću ipak zbog sw-a da pričekam 10.7.1 minimum, a kako su stvari obično bivale, taj x.x.1 je za mesec dana max. 😊
GM ne ide preko software updatea? Morao sam novi developer redemption code pa download 4 giga. Ako ide drugacije ispravite me dok skidam da ne instaliram bezveze.
GM ne ide preko software updatea? Morao sam novi developer redemption code pa download 4 giga. Ako ide drugacije ispravite me dok skidam da ne instaliram bezveze.
Mislim da je logično da GM ide ponovo. Čak i da može software updateom, ja bih to instalirao od nule, za svaki slučaj.
Ne radim nista ozbiljno u Lionu pa mi je update zavrsavao posao. Cudna stvar, instalirao GM na particiju a on je nije formatirao, sva podesavanja stoje. Cudna u smislu mogli su onda i update. A nije ni pitao dal hocu migrate pa sam pretpostavio da ce da padne format.
Synergy i dalje ne radi a na onom sajtu sa kompatibilnim progamima pise da radi :(