Pozdrav svima,
Najpre da se predstavim, red je:); moje ime je Ivan ali me svi znaju kao James tako da mozete slobodno i vi tako. Ja sam ponosni vlasnik macbook pro13 poslednji model koji vec uspesno koristim 3 nedelje.
Moram da priznam da sam prosto odusevljen mac os-om i da zbog prirode posla ne moram da putem parallesa odlazim u win vise nikada ga ne bi koristio. Tokom dana zbog posla dnevno dobijam preko 50 emailova i prilikom prelaza na mac logicno mi je bilo da instalirm office 2011 za mac. Ono sto me je posebno odusevilo jeste da je bazu od 8gb emailova koje sam importovao sa win accounta indexirao za manje od 20 min. Secam se da je to pod windowsom trajalo satima.
E sada tu dolazimo do mog problema, naime primetio sam da posle odredjenog vremena emailovi koji bilo da se nalaze u imboxu ili sent items prestanu da prikazuju attachmente. Konkretno email koji sam primio 15.4( ne importovan vec putem pop3 skinut direktno u mac outlook) ima je attacovan word document koji sam bez problema otvara. Juce mi je zatrebao taj dokument, u listi sam nasao email video da ima ikonicu attachmenta( u listi emailova) medjutim kada sam otvorio email nema attachemnta, najcudnije je to sto kada taj isti email forwardujem kolegi on ga dobije sa attachementom i dalje taj email i u sent items nema attachment.
Ovo se desava totalno random i nema veze sa tipom atracovanog dokumenta ili koliko je email dugo u imboxu
Da li se neko sretao sa slicnim problemom?
Unapred hvala
P.S. ne koristim excahnge server vec samo pop3