Web hosting - povoljno
Posted: 27 July 2010 04:13 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2010-07-27

Raspolažem viškom resursa na web serveru stoga dajem u zakup cPanel hosting. Server je managed tipa, uzet kod američke firme WHB Networks LLC iz Atlante. Ima administraciju 24/7, zasnovan je na 8 x Xeon Intel CPU sa 8 GB ECC RAM-a i SATA2 SCSI diskovima povezanim u RAID10.

Hosting:

Disk Space: 100/250/500 MB
Bandwidth: 10/25/50 GB
cena: 400/500/1000 RSD godišnje

Broj MySQL baza, FTP i e-mail naloga, poddomena i parkiranih domena teži beskonačnom 😊

Ko nema domen mogu mu registrovati .com za $10 godišnje (815 rsd).

Garancija je 30 dana, u slučaju da nekome ne bude odgovaralo vratiću novac. U suštini server je jako dobar i kako radi meni tako će i vama, za sada nisam imala problema, čuk-čuk!

Napominjem da nisam firma pa ne dajem podršku telefonom, samo e-mailom ako šta treba, mada imate video uputstvo za cPanel i kompletnu dokumentaciju gde je sve detaljno objašnjeno.

Plaćanje se vrši uplatom na dinarski žiro račun u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji.

Kontakt na .(JavaScript must be enabled to view this email address) može i chat kada sam online 😊 ili ovde hosting.

Ovde možete pogledati kako izgledaju cPanel, webmail, Fantastico i SiteBuilder:

Profile

Posted: 08 July 2011 03:27 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Dakle, pošto nesrećno sarađujem sa osobom koja se predstavlja kao ‘zorka’, čsto da vam reknem svoja iskustva.

Zorka je baba iz zemuna koja nema pojma šta je tastatura, a kamoli hosting, sajtovi, godaddy itd…. Njeno ime se koristi tek onako, a kako vidim, i račun. E sad, za sve to bi mene strašno zabolelo uvo, da su serveri ok, međutim, serveri su više offline nego online naročto u poslednjih nekoliko meseci.
Inače, servere koje je taj lik koij stoji iza ove sprdnje zakupio su http://www.webhostingbuzz.com/ ovi serveri. Tako da, sve jedno preko koga ide, ove servere nemojte ni pod tačkom razno da zakuljujete jer su krš neviđeni… Još se admini koji se sete jednom u mesec dana da se jave toliko bezobrazni da mi šalju logove servera gde se vidi da statički html sajt (bez sql baza itd) oduzme serveru jedan gigabajt rama…ej srbine.. :D

tako da, poenta priče, ja sam se opeko, vi koji se ovime bavite, ili bar hoćete sajt iz hobija da napravite, nemojte uzimati kod nje/njega/njih ko god da je :D

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 08 July 2011 03:37 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Zorka ahahahaha :lol: :lol:

@kosta

do sredine avgusta prebacicu macintosh.rs sa oriona na ovaj webhosting koji serbian koristi pa posto ima neogranicneno svega plus moze se dodati koliko hoces domena ako zelis mozes dobiti koliko zelis prostora

Post edited by: Markooo, at: 2011/07/08 15:40

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 08 July 2011 04:27 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  507
Joined  2010-08-20

^

Nemoj da nasednes da sve sto je ‘neograniceno’ bude tako a pri tom jos povoljno. ‘If it is good to be true….then it is…’ Zna se sta neko moze da ti da nesto da bude neograniceno. Ako ti daju neogranicen serverski prostor i trafik - bezi od toga.

Ja npr iznajmljujem od jedne strane kompanije serverski prostor koji glasi:

750GB prostora
7.5TB mesecnog trafika
1000 baza da kreiras
....
sad idu neogranicene stavke koje su logicne:
neogranicen broj domena da vezes
neogranicen broj email adresa
neogranicen broj email forwardera

i jos nekih sitnica tipa da su serveri vezani u klaster i da se nalaze na nekoliko fizickih lokacija (citaj drzava) itd… I sve to kosta 90 eura za 14 meseci. Ja ovo koristim jedno 3-4 godine i bukvalno nisam imao jedan jedini downtime. Jedini problem sto sam imao je kad su radili update skripti pa mi se na dva foruma pomesali stilovi i to je to.

Signature 

iMac 27\\\" i5 Quad iPad 32GB iPhone 4 32GB iPod Touch 3G 32GB

Profile

Posted: 08 July 2011 04:40 PM   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

Ljudi, vi se zezajte, ja sam toliko popizdeo da sam joj broj telefona našao i ispričao se sa babom, ona se žena prestravila… :D

Inače, ja privremeno za jedan od svojih sajtova koristim hosting koji ima nemesis, tj konkretno na njegovom sam nalogu, pa hajd i ovako javno da zahvalim čoveku jer je lik i po 😊 i prilično sam zadovoljan brzinom… Hvala marko na ponudi, ali kad smo već tu gde smo, koja je to hosting kompanija o kojoj pričaš... Možemo naravno da se dogovaramo, ja još nisam kupio hostig. U svakom slučaju, od viška glava ne boli 😊

Signature 

MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 08 July 2011 04:47 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

http://www.hostexcellence.com/index.php/v2/pages.packages

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 08 July 2011 05:34 PM   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2005-05-07

Ja ću sigurno u narednih par meseci kupovati ovakav neki, pa ćemo videti šta mi je čniti, jer pošto mi su mi 3 sajta jako bitna na wp-u, nije mi za posao da stalno menjam hostinge zbog sql baza i ostalih zezancija…. i ovaj je ušao u razmatranje 😊
Hvala marko 😊

Signature 

MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 08 July 2011 06:24 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  507
Joined  2010-08-20

Uvek sam pricao da ako je posao u pitanju na webu za dobar hosting se ne stedi. Fleksibilnost se pre ili kasnije uvek isplati 😊

Signature 

iMac 27\\\" i5 Quad iPad 32GB iPhone 4 32GB iPod Touch 3G 32GB

Profile